nemzetisport.hu 2019.05.09 13:35 Frissítve: 2019.05.15 01:20

PSG: Tuchel elvesztette az öltözőt, Allegri érkezhet a helyére – sajtóhír

Az olasz calciomercato.com beszámolója szerint a Paris Saint-Germain közel áll a megállapodáshoz Massimiliano Allegrivel, a Juventus vezetőedzőjével, aki nyártól Thomas Tuchel helyét vehetné át a párizsi klub kispadján. 

Allegri lehet a PSG következő edzője (Fotó: AFP)

 

Hiába a sorozatban megnyert nyolc bajnoki cím, ebből öt a jelenlegi vezetőedzővel, Massimiliano Allegrivel, a Juventusnál nehezen emésztik meg, hogy a Bajnokok Ligája-győzelem Cristiano Ronaldo szerződtetése ellenére sem jött össze a csapatnak – jegyzi meg a calciomercato.com. Emiatt aztán nem is ragaszkodnak feltétlenül az olasz trénerhez.

A PSG egy körrel hamarabb, már a nyolcaddöntőben búcsúzott a BL jelenlegi kiírásától, ráadásul tizenegyesekkel a Francia Kupa megnyeréséről is lemaradt, így a 2018 nyarán szerződtetett Thomas Tuchellel sem maradéktalanul elégedettek. Nem tesz jót a német tréner helyzetének, hogy az öltözőn belül is egyre nagyobb a feszültség. Lapértesülések szerint a játékosok egy része nem tiszteli kellőképpen és szándékosan figyelmen kívül hagyja az utasításait. Mindezt tetézi, hogy Neymar és Draxler – részben pont emiatt – egymásnak esett az öltözőben, a klub által ugyan tagadott hírek szerint ha nem fogják le őket, verekedésig fajult volna a vita…

Az olasz lap úgy tudja, a PSG jóval ráígérne Allegri torinói 7.5 millió eurós éves fizetésére is. Hozzáteszik, a francia csapat mellett még egy jövő évi BL-induló hívja az olasz szakembert – ezt a klubot viszont már nem nevezik meg.

Allegri jelenlegi szerződése 2020 nyaráig szól a Juventusnál. 

2020.02.09 23:52:13

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

A Juventus meg sem szerezte Möllert, már eladta, Clough a csizmája miatt nem kért a karmesterből.

2020.02.13 19:41:22

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sokan azzal is riogatnak, hogy rövidesen kipukkan a hagyományos tv-közvetítések lufija, bár a kását azért sem eszik annyira forrón, mert ez nem pusztán elhatározás kérdése. A váltás jelentős infrastrukturális beruházásokat igényelne.

2020.02.12 20:28:22

Minden más foci THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Megette a fene, ha egy-egy labdarúgó vagy edző szeme előtt a pénz, nem pedig a dicsőség lebeg.

2020.02.10 21:37:07

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Jobban örülnék, ha lenne több bátorság kiállni a nemzeti futball ügye mellett, s ha a változások, gyarapodások mértékét nemcsak eurómilliókban, hanem a pályákon felbukkanó aranylábakban határoznák meg.

2020.02.09 21:41:13

Minden más foci SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Maradjanak a kispadon, amennyiben erre lehetőségük van.