nemzetisport.hu 2019.05.08 14:37 Frissítve: 2019.05.08 14:37

PSG: balhé az öltözőben, Neymar és Draxler egymásnak ment?

Egybehangzó sajtóértesülések szerint kis híján összeverekedett a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának két sztárja, Neymar és Julian Draxler.

Julian Draxler és Neymar majdnem összeverekedett? (Fotó: AFP)

 

Több francia portál is arról ír, hogy a már bajnok párizsiaknál igencsak feszült a hangulat az elmúlt hetek rossz eredményei után.

A brazil sztár név szerint először egy csapattársát vette elő, Presnel Kimpembét, aki állítólag a Nantes elleni mérkőzés félidejében azt mondta a többeknek, hogy ne foglalkozzanak azzal, amit Thomas Tuchel vezetőedző mond nekik. Neymar ezt követően a Rennes elleni, 2–0-ról elveszített kupadöntő félidejében azt tapasztalta, hogy több fiatal sem veszi figyelembe az edző utasításait, ehelyett inkább egymással beszélgetnek, mint ahogy az sem érdekli őket, hogy az idősebb futballisták mit mondanak.

A PSG Montpellier elleni, 3–2-re elbukott bajnokija után már Julian Draxler kritizálta az öltözőben Neymart azért, mert szerinte túl önző, a brazil pedig úgy vágott vissza: „Ki vagy te, hogy így beszélj velem? Az egyetlen, amire képes vagy, hogy hogyan passzold hátra a labdát!”

A felek ekkor állítólag majdnem egymásnak mentek – a Le Parisien szerint nem sokon múlt, hogy Draxler megüsse Neymart –, s Tuchelnek, valamint Antero Henrique sportigazgatónak kellett közbelépnie, majd szétválasztania a két játékost.

A francia média a balhé kapcsán arról ír, a párizsi gigász nyitott arra, hogy a nyáron eladja Neymart, s annak ellenére, hogy több mint 220 millió euróért vette a támadót, mintegy 170 millióért hajlandó lenne elpasszolni.

2020.09.20 14:57:51

Minden más foci H. D.

Kleinheisler László negyedórát kapott, az NK Osijek idegenben győzte le a Varazdint.

2020.09.20 18:12:23

Minden más foci DUDUCZ TIBOR (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A hétközi kupabravúr után a DAC Szenicán is győzött, az idényben 9 mérkőzésén 9 győzelmet aratott!

2020.09.19 17:37:25

Minden más foci BOROS MIKLÓS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Sőt a szentgyörgyiek hazai pályán csak a hajrában egyenlítettek a szintén nyeretlen Viitorul ellen.

2020.09.13 21:36:28

Minden más foci DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A sportban is létezik hierarchia, alá- és fölérendeltség, ennek klasszikus példája az edző-versenyző kapcsolat. Ha tetszik, ha nem, az a nagy helyzet, hogy az esetek döntő többségében a tréner áll feljebb.

2020.09.13 17:52:25

Minden más foci BOROS MIKLÓS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Gyurgyevóban a hazaiak kétgólos játékosa, Gheorghe piros lapot kapott a hajrában, Safranko gólja pontot ért.