MTI 2019.06.04 09:58 Frissítve: 2019.06.04 10:01

PSG: Neymarnak még a Copa América előtt tanúskodnia kell

Még a Copa América előtt tanúskodnia kell egy riói bíróságon Neymarnak, a brazilok futballsztárjának.

Neymar bosszankodhat (Fotó AFP)

 

A hatóságok hétfőn keresték fel a Paris Saint-Germain csatárát a hazai rendezésű kontinenstornára készülő válogatott teresopolisi edzőtáborában, és idézést adtak át neki. Ennek értelmében a jövő héten kell megjelennie tanúvallomást tenni Rio de Janeiróban.

A brazil szövetség azt kérte a hatóságoktól, hogy a 27 éves játékos meghallgatását halasszák el a jövő pénteken rajtoló Copa América utánra.

Egy fiatal nő azzal vádolta meg Neymart, hogy májusban ittasan és erőszakosan szexre kényszerítette Párizsban. A futballista visszautasította a vádat, és válaszul Instagram-oldalán részleteket tett közzé kettejük internetes csevegéséből, illetve fotókat is publikált a nőről. Ezzel a brazil rendőrség szerint megsértette annak magánszféráját, ezért kell bíróság elé állnia.

A megerőszakolás ügyében egy másik ítélőszék is vizsgálódik Sao Paulóban. A brazil válogatott – amely 2007 óta nem nyert Copát – az idei kiírás egyik favoritjaként a jövő pénteki nyitó mérkőzésen Bolíviával találkozik, majd Venezuelával és Peruval csap össze csoportjában.

2020.07.07 20:43:19

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Mert a szeretet – tudhatjuk Szent Páltól – sosem kérkedik! Hallotta-e a »büszke vagyok arra, amit elértem« fordulatot Papp Lászlótól, Egerszegi Krisztinától vagy Balczó Andrástól valaha valaki?

2020.07.05 21:36:03

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A sportruházat önmagában fogyóeszköz is, a különböző eseményekhez fűződő egyedi darabok olyan töltetet hordoznak, amelynek erejét, üzenetét csak felerősíti a múló idő, főleg a szép új világ megérkeztével, az újrakezdés örökérvényűségének hitében.