PSG: nemi erőszakkal vádolják, Neymar mindent tagad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.02. 09:00
null
Nemi erőszakkal vádolják, Neymar mindent tagad (Fotó: AFP)
Egy meg nem nevezett brazil nő nemi erőszakkal vádolja a Paris Saint-Germain és a brazil válogatott labdarúgóját, Neymart – számolt be róla többek között a The Guardian.

 

A nő azt állítja, hogy az Instagramon ismerkedett meg Neymarral, majd a labdarúgó néhány üzenetváltás után meghívta Párizsba. Brazil oldalak beszámolója szerint a labdarúgó barátja, Gallo vásárolt a hölgynek repülőjegyet, majd egy párizsi hotelben foglalt neki szobát. A nő a rendőrségnek adott vallomásában elmondta, május 15-én a hotelszobájában találkozott Neymarral, aki részegnek tűnt, majd egy idő után agresszívvá vált és megerőszakolta.

Az UOL Esporte által kiszivárogtatott rendőrségi jelentés szerint a nő két nappal a történtek után utazott haza Párizsból, és csak Sao Paulóban tett feljelentést – elmondása szerint azért nem a francia fővárosban, mert nagyon megrázták a történtek. A rendőrség szerint a nyomozás részeként a nő hamarosan orvosi vizsgálatokon esik majd át.

A sajtóhírekre Neymar a hivatalos oldalán egy közleménnyel reagált. Ebben a futballista visszautasítja és igazságtalannak nevezi a vádakat, továbbá arról számol be, hogy az ügyvédei már megtették a szükséges lépéseket.

Az üggyel kapcsolatban Neymar édesapja és egyben ügynöke is megszólalt.

„Ez nehéz pillanat. Ha nem tudjuk gyorsan bemutatni az igazságot, az lavinát indíthat el. Ha meg kell mutatnunk Neymar levelezését a nővel, akkor így fogunk tenni” – fogalmazott egy televíziós interjúban Neymar dos Santos, a PSG sztárjának édesapja.

Neymar jelenleg a hazai rendezésű Copa Américára készül a brazil válogatottal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik