PSG: Neymar boldogsága az első – veszélyben Emery állása?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.06. 17:43
Nagy változások jöhetnek a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germainnél.

Elsőként a Mundo Deportivo számolt be róla, hogy a párizsiak vezetősége attól tart, a nyáron 222 millió euróért szerződtetett Neymar továbbra is szerepel a Real Madrid kívánságlistáján, s Florentino Pérez elnök régi vágya, hogy megszerezze a brazil klasszist. A PSG-nél gyökeres változások jöhetnek annak érdekében, hogy a francia klub meg tudja tartani Neymart.

A portál megjegyzi, hogy Neymar édesapja Wagner Ribeirón keresztül jelenleg is tartja a kapcsolatot Pérezzel, ez váltotta ki a PSG aggodalmát.

Noha konkrétumokat nem tudni, rögtön elindultak a találgatások, milyen változások jöhetnek, kik lehetnek veszélyben – azzal, hogy a párizsiaknak Neymar boldogsága az első, a spanyolok szerint Unai Emery pozíciója ingott meg leginkább, a trénernek a közelmúltban ugyanis több összetűzése is volt a támadóval.

Neymar legutóbb állítólag Emery videoelemzéseit „találta meg”, amelyek túlságosan hosszúak a brazil szerint, előtte pedig arról lehetett hallani, a trénernek meg az nem tetszik, hogy a brazil sztárnak nem kötelező besegítenie a védekező feladatokban, mert a szerződésében van egy erre vonatkozó záradék.

A Mundo Deportivo hozzáteszi, Emery mások miatt is aggódhat, mivel a pletykák szerint Neymaron kívül Dani Alvessel és Thiago Silvával sem felhőtlen a viszonya.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik