PSG: megint áll a bál, Neymar Emeryvel is összeveszett?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.28. 08:07
null
Unai Emerynek nincs könnyű dolga Neymarral (Fotó: AFP)
Gyakorlatilag nem telik el hét Neymarral kapcsolatos probléma nélkül, mióta a klasszis a Paris Saint-Germainhez szerződött. A 25 esztendős támadó brazil források szerint ezúttal a PSG vezetőedzőjével, Unai Emeryvel akasztotta össze a bajszát, aki a játékos szerint túlságosan hosszú videoelemzéseket tart a csapatnak.

 

Neymar augusztusban igazolt Barcelonából Párizsba, ám beilleszkedése az új klubjában nem zökkenőmentes – elsőként ott volt a Cavanival történt veszekedése, amikor azt akarta eldönteni a két kiváló támadó, hogy melyikük végezzen el egy tizenegyest a Lyon elleni bajnokin. A helyzetet nagy nehezen tisztázták a felek, ám a hírek szerint Neymarnak nem tetszik az a megoldás, hogy felváltva lőjék a tizenegyeseket, ugyanis ő akar lenni az egyedüli végrehajtó.

A héten a Le Parisien arról számolt be, hogy már a PSG öltözőjén belül is egyre több labdarúgó van, akit zavar a Neymarral szembeni kivételezés, a lap ugyanis több érdekességet is felsorol, amelyekre állítólag a brazil csillag szerződésében vannak záradékok. Ilyen például az, hogy külön csak Neymarral két fizioterapeuta dolgozik, de szintén megemlítik, hogy edzésen nem léphetnek neki oda keményen, valamint ő egyedüliként „márkafüggetlenül” bármilyen táskával járhat, bármit reklámozhat, míg a többiek esetében ez nem így van, kötelező a PSG logójával ellátott bőröndökkel és táskákkal közlekedniük.

S úgy tudni, hogy a furcsa záradékok sora csak hosszabb és hosszabb lesz: a Le Parisien szerint a brazil zseni az elmúlt hetek balhéi után kilobbizta magának, és a 2018–2019-es szezontól kizárólagosan ő lövi majd a tizenegyeseket.

És ha mindez nem lenne elég, Neymar ezúttal Unai Emery videoelemzéseit „találta meg”, amelyek túlságosan hosszúak a brazil szerint, a félórás „mozizásokat” ugyanis a támadó lerövidítené, és az így kapott időt hasznosabb dolgokra fordítaná. Kérdés, mit szól ehhez a spanyol szakember, aki a közelmúltban ugyan megvédte Neymart, azonban az egyre gyakrabban előforduló problémákkal lassan kezdenie kell valamit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik