PSG: Nekünk nincs szükségünk Balotellire - Ancelotti

Vágólapra másolva!
2013.01.06. 10:49
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatát irányító Carlo Ancelotti újságírói kérdésre elmondta, egy olyan csapatnak, amely még évekig a soraiban tudhatja Zlatan Ibrahimovicot, nincs szüksége Mario Balotellire.

A könnyen kezelhetőnek nem nevezhető Balotellit a PSG-vel is szóba hozták azok után, hogy komoly összetűzésbe keveredett edzőjével, Roberto Mancinivel a Manchester City csütörtöki edzésén. Ancelotti ugyanakkor úgy véli, ha az olasz válogatott támadó klubot vált, akkor nem Párizsba vezet az útja.

„Manapság Ibra tölti be ezt a posztot, és ez még évekig így is lesz. Nem hiszem, hogy szükségünk lenne Balotellire – mondta Ancelotti. – Mario nagyszerű futballista, képesek lennének Ibrával együtt játszani, de most nem erről van szó. Itt van Lavezzi, Gameiro és Ménez is, akik szintén megértik magukat Ibrával."

Az olasz szakember véleményt formált Balotelli Mancinivel szemben tanúsított magatartásáról is.

„Nem hiszem, hogy olyan rossz volt a helyzet, mint ahogy azt az újságok közölték. Nem tudom megítélni Balotelli személyét, számomra a pályán ő egy jó csatár" – fejtette ki az álláspontját Ancelotti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik