nemzetisport.hu 2019.06.17 14:34 Frissítve: 2019.06.18 14:04

PSG: Mbappé marad, ez 200 százalék! – al-Kelaifi

Bár több sztárjátékos hozzáállását is élesen kritizálta, Kylian Mbappé maradását biztosra veszi a Paris Saint-Germain klubigazgatója, Nasszer al-Kelaifi – mindez a France Football által közölt interjú újabb részletéből derül ki.

 

Kylian Mbappé maradásában 200 százalékig biztos a párizsi klubelnök (Fotó: AFP)

 

A France Football már korábban is közölt részleteket a kedden megjelenő interjúból, Nasszer al-Kelaifi klubelnök többek között a sztárjátékosok mentalitását kifogásolta, illetve arról beszélt, a Milantól érkező sportigazgató, Leonardo szabad kezet kap a sportszakmai döntések meghozatalában.

A jelek szerint a kritika nem a két éve a Monacótól szerződtetett, a legutóbbi idényben 33 gólig jutó, ezzel a francia élvonal legeredményesebb játékosának bizonyuló Kylian Mbappénak szólt. 

„Kétszáz százalékig biztos vagyok abban, hogy a következő idényben is a PSG-ben lesz” – fogalmazott a több forrás szerint is elvágyódó Mbappé jövője kapcsán al-Kelaifi. 

A klub átigazolási politikájában viszont komoly változások lehetnek…

„Nem akarok több sztárjátékost, legalábbis nem a szó rossz értelmében. Szenzációs futballistákat fogunk igazolni, akiknek a mentalitása példamutató lesz!” – tette hozzá a klubelnök. 

Míg al-Kelaifi kiállt Mbappé mellett, a L'Équipe arról ír, a másik szupersztár, Neymar távozása egyre valószínűbb a PSG-től. 

2020.05.25 21:30:15

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Elismerem, nem gondoltam arra, hogy a nagy futballrivalizálások kapcsán egészen Sigmund Freudig, a pszichoanalitika atyjáig is eljutok.