nemzetisport.hu 2013.06.14 16:14 Frissítve: 2014.02.20 01:12

PSG: Laudrup és Mancini is Hiddink alternatívája - sajtóhír

A mercato365.com információi szerint bárhogy tagadják a felek, egyre közelebb kerül egymáshoz Guus Hiddink és a francia PSG labdarúgócsapata. Amennyiben viszont mégsem jön létre a megállapodás, úgy a franciáknak neves alternatívák vannak a tarsolyukban.

 

Carlo Ancelotti madridi távozását illetően még nem jutottunk el a végkifejletig – bár egyre inkább arra halad a történet –, a párizsi klubnál továbbra is napi szinten téma az olasz szakember pótlása. Korábban beszámoltunk arról, hogy az első körben kinézett trióról – José Mourinho, Rafa Benítez, Fabio Capello – lemaradtak a klubnál, illetve utóbbi nem hagyta el jelenlegi csapatát.

Így bővült a kör – bár egy kósza találgatás erejéig már akkor felvetődött Arsene Wenger neve is –, a legfrissebb hírek már Guus Hiddink érkezését valószínűsítették. Az orosz Anzsit bajnoki bronzéremig és az európai kupaporondra vezető rutinos trénes mostani csapatától is korrekt ajánlatot kapott. A kedden Párizsban járó(!) szakember az oroszoknál 7.5 millió eurót kereshetne évente. Az internetes oldal úgy tudja, hogy a PSG ajánlata nagyságrendileg közel megegyező lenne ezzel. Hiddink és a PSG között él a forródrót, bár ezt az érintettek egyelőre nem vállalták fel a nyilvánosság előtt.

A franciák viszont most sem kizárólag egy edzőre összpontosítanak, mindjárt több vasat is a tűzben tartanak. Ezek szerint a Swansea-vel kiváló idényt maga mögött tudó Michael Laudrup az első számú alternatíva, de felvetődött a Manchester Citytől távozó Roberto Mancini neve is. Amennyiben valamelyik edzővel sikerül megállapodnia a PSG-nek, a még egy évig érvényes párizsi szerződéssel bíró Ancelotti máris zöld utat kap a Realhoz.

2020.04.02 16:57:07

Minden más foci P. K.

Emlékezetes szögletek és egy kis „törióra” – tudja, ki rúgta az első gólt a sarokból, és miért „olimpiai” a neve?

2020.04.01 22:06:12

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

LEGENDÁK LIGÁJA. Ferguson legjobb csapata a szerencsével sem állt hadilábon, a fordítások fordítását mutatta be.

2020.04.02 22:04:09

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

Világszerte alig, csupán Svájcban és Brazíliában okozott nagyobb fennakadást a száz évvel ezelőtti járvány.

2020.04.01 18:21:33

Minden más foci P. K.

Sok szerződés meghosszabbítása hiúsulhat meg a topligákban, aminek nagy ára lehet – CIES-elemzés.