PSG: Wenger is képben, Ancelotti fizetne - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.08. 18:13
A spanyol Real Madrid labdarúgócsapatánál nagyon szerették volna a héten lezárni az edzőkérdést, úgy nézett ki, hogy a francia PSG rábólint Carlo Ancelotti négymillió eurós kivásárlási árára. Ez azonban egyelőre várat magára, mert a pótlás a vártnál nehezebben megy, számol be róla a spanyol Marca napilap.

Ami biztos, hogy a papíron még egyéves szerződéssel bíró Ancelottinak nagyon mehetnékje van Párizsból, ennek érdekében anyagi áldozatra is hajlandó lenne: a négymillió eurós kivásárlási árát felesben állná a madridiakkal.

A PSG-t viszont a kiszemelt edzők egymás után utasítják vissza. Ezek szerint mégis lehet, hiába a pénz hívó szava és a remek játékosállomány. Az első jelölt, José Mourinho a Chelsea-hez ment, a második, Rafa Benítez pedig a Napolihoz. Az oroszok szövetségi kapitánya, Fabio Capello szeretné befejezni a 2014-es vb-ig vállalt munkáját. A Le Parisien korábban arról számolt be, hogy megegyeztek Laurent Blanc egy évre szóló szerződésében, de ez a hír véglegesítve és megerősítve sem lett azóta, sőt inkább már el is felejtődött.

Vészmegoldásként akár a sportigazgató, Leonardo is leülhet a kispadra, kizárólag átmeneti jelleggel. A spanyol lap felveti Arsene Wenger jövő évi szerződtetését, ám a hosszú ideje a Premier League-ben dolgozó szakembert állítólag nem fogadná mindenki tárt karokkal hazájában.

Az idő sürget, eközben Nasszer al-Kelaifival, a PSG elnöke a Nadal–Djokovics Roland Garros-elődöntőn izgult, öt órán át. A jelek szerint neki azért annyira nem sürgős, hogy egy ilyen rangos sportélmény ne férjen bele.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik