PSG: Ibrahimovic szabad – hármas versenyfutás jön érte?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.18. 14:10
Angol sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain elengedi Zlatan Ibrahimovicot a nyári átigazolási időszakban, és három klub verseng a kegyeiért.

A Daily Mail arról számolt be, hogy a PSG megfelelő ajánlat esetén elengedi Zlatan Ibrahimovicot, aki korábbi nyilatkozataiban többször is utalt már a távozására. Egy alkalommal úgy fogalmazott, „sokakat meglep majd, hová igazolok”. „sokakat meglep majd, hová igazolok”.

A svéd center iránt egy olasz és két angol klub érdeklődik intenzíven. A Milan bejelentkezéséről már lehetett hallani, Ibrahimovic ez esetben visszatérne korábbi klubjához.

A másik érdeklődő az Arsenal, amelynek szurkolói nagyon szeretnének egy csatárt Olivier Giroud mellé, és miután Karim Benzema szerződtetésére egyre kevesebb esély mutatkozik, a drukkerek a svéddel sem lennének csalódottak.

Ibrahimovic Manchester Unitedba igazolása is volt már napirenden, miután Robin van Persie és Radamel Falcao is távozott az Old Traffordról. A támadó esetleges MU-ba szerződéséről azt mondta, valószínűleg sokat küzdene Louis van Gaallal, de szereti az ilyen helyzeteket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik