MU: Ibrát annyira irritálja Van Gaal, hogy nem zár ki semmit

Vágólapra másolva!
2015.07.24. 15:03
Amióta Louis van Gaal egy sajtótájékoztatón utalást tett rá, hogy még a nyáron egy „titkos csatár” érkezik a Manchester Unitedhez, a nemzetközi sajtó azt találgatja, ki lehet az. Sokan úgy vélik, Zlatan Ibrahimovic személyében kell keresnünk a választ.

A PSG csatára a Sports Illustratednek adott interjút, papírforma volt, hogy a svéd kap kérdést a Manchester Uniteddel és annak menedzserével, Louis van Gaallal kapcsolatban.

A holland edzőről Ibrahimovic azt mondta, nem ápolnak jó kapcsolatot, az okokról önéletrajzi könyvében is írt. Túl szigorúnak ítélte meg a hollandot, aki nem férfiakként, hanem fiúkként kezeli játékosait, és ez szerinte nagy probléma.

A csatár és Van Gaal 2004-ben dolgozott együtt az Ajaxnál, amelynél Van Gaal abban az évben technikai igazgatóként tevékenykedett.

„Nem jó a kapcsolatunk. A munkához való hozzáállásunk teljesen különböző” – mondta Ibra, akitől megkérdezték, hogy ez a körülmény megakadályozná-e abban, hogy a Manchester Unitedben futballozzon. Nem adott egyértelmű választ.

„Ő is profi, én is profi vagyok. Bárkivel dolgoztam együtt, az ehhez hasonló nézeteltérések sosem okoztak gondot, mert nekem is végeznem kell a munkámat és az edzőnek is. Azt hiszem, sokat küzdenénk egymással, de én szeretem az ilyen helyzeteket” – hagyott nyitva minden kérdést a 33 éves svéd óriás, aki pályafutása során még nem futballozott a Premier League-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik