PSG: 60 millió Pogbáért, Verrati hamarosan hosszabbíthat

Vágólapra másolva!
2014.07.09. 16:21
Angol lapértesülések szerint a Chelsea és a Manchester United mellé a francia PSG is beszállt a Paul Pogba játékjogáért zajló átigazolási versenybe.

A francia bajnok állítólag 60 millió fontot sem sajnálna a Juventus 21 éves középpályásért, akit korábban a Real Madriddal is szóba hoztak, de a spanyol fővárosban újabban a Brazília elleni vb-elődöntőben duplázó Toni Kroos a legforróbb téma. 60 millió fontot sem sajnálna a Juventus 21 éves középpályásért, akit korábban a Real Madriddal is szóba hoztak, de a spanyol fővárosban újabban a Brazília elleni vb-elődöntőben duplázó Toni Kroos a legforróbb téma.

Ha a PSG tényleg megszerezné Pogbát a Juventustól, az két dolgot jelentene: a Manchester Unitednek vélhetően le kéne mondania Arturo Vidal megszerzéséről, illetve a PSG-nél egyesülhetne a francia válogatott középpályás tengelye, a Matuidi, Cabaye, Pogba hármas.

Szintén a párizsiakhoz kapcsolódó hír, hogy a pletykák ellenére az olasz Marco Verratti nem távozik a nyáron a PSG-től. A Real Madrid és a Juventus által is megkörnyékezett középpályás ügynöke – a L'Équipe tudomása szerint – a napokban ül asztalhoz a PSG vezetőivel, hogy a játékos 2018-ig szóló szerződésének meghosszabbításáról tárgyaljanak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik