Portugália: Nagy Ádám a héten aláír a Benficához – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.29. 10:09
null
Nagy Ádám ügye a héten lezárul? (Fotó: Reuters)
Nagy Ádám, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középpályása az O Jogo szerint a héten aláír a portugál bajnok Benficához.

Nagy Ádámért csaknem „fél Európa” sorban áll, szinte napról napra számolnak be a nemzetközi sajtóorgánumok azokról az új klubokról, amelyek érdeklődnek iránta. Mint beszámoltunk róla, Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója elmondta, úgy készülnek, hogy a 21 éves középpályás a nyáron elhagyja a klubot.

Naggyal kapcsolatban a Marseille és a Benfica tűnt a legkitartóbb érdeklődőnek, a portugál O Jogo szerint utóbbi a héten megállapodik a játékossal, aki a Bayern Münchenbe igazoló Renato Sanchest pótolhatja.

A középpályás ügyeit intéző CMG menedzseriroda képviseletében Kövesdi Viktor korábban az NSO-nak kifejtette, Nagy nem akar az Eb alatt foglalkozni a jövőjével, de miután a válogatott elbúcsúzott a franciaországi tornától, elképzelhető, hogy hamarosan lezárul a játékos ügye.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Oliver Hüsing (német, Werder Bremen – Németország)
Kölcsönbe érkezők: Marco Djuricin (osztrák, Red Bull Salzburg – Ausztria, legutóbb kölcsönben Brentford – Anglia)
Kölcsönből visszatérők:
Csilus Ádám (Soroksár), Csilus Tamás (Kisvárda, ?), Kunsági Roland (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Drilon Cenaj (bosnyák-albán, legutóbb Chievo – Olaszország), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Huszti Szabolcs (Eintracht Frankfurt – Németország), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország, szabadon igazolható), Stieber Zoltán (Hamburg, a tavasszal kölcsönben Nürnberg – Németország), Szalai Ádám (Hoffenheim, a tavasszal kölcsönben Hannover 96 – Németország), Rafael van der Vaart (holland, Real Betis – Spanyolország)
Távozók: Hodgyai László (lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók: Haris Attila (Soroksár, kölcsön után ismét kölcsönbe), Kunsági Roland (Soroksár), Valencsik Dávid (Soroksár, kölcsön után ismét kölcsönbe), Silye Erik (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Vladan Csukics (szerb, lejár a szerződése, visszavonul), Roland Lamah (belga, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Crvena zvezda – Szerbia, Egyesült Államok, Katar, Kína), Nagy Ádám (érdeklődnek iránta: Chelsea, Liverpool, Leicester City – Anglia; Freiburg, Hamburg – Németország; Bologna – Olaszország; Benfica, Braga – Portugália, Trabzonspor – Törökország; Marseille – Franciaország; Rapid Wien – Ausztria)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik