HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.14 13:31 Frissítve: 2018.08.14 13:51

Női foci: brutálisan püfölték egymást az argentin játékosok – videó

Kisebb botrány rázta meg az argentin labdarúgást, az Universitario és a Libertad női csapatának mérkőzését ugyanis hatalmas tömegverekedés zárta le a Liga Cordobesa legutóbbi játéknapján.

HIRDETÉS

 

A mérkőzést a hazai csapat 2–1-re megnyerte, de a Libertad edzője nehezen dolgozta fel mindezt, veszekedni kezdett a bíróval, amiért piros lapot kapott. A többit már csak a videofelvétel alapján lehet rekonstruálni: a hazaiak egyik játékosa a kerítésen keresztül vitába bonyolódott  a szakemberrel, mire az ellenfél csapata rárontott.

„Szégyenletes és a női futballra nézve káros, ami történt. Öten a földre tepertek, azt kiabáltam a társaimnak, gömbölyödjenek össze, különben megölnek bennünket. Ilyen agressziót még sehol sem tapasztaltam” – nyilatkozta Celeste Racca, az Universitario játékosa.

A mérkőzés után négy játékost kellett kórházba szállítani. A liga elnöke, Ementerio Fariad azt mondta, a felelősségre vonás nem marad el, és a bűnösök nagyon kemény szankciókra számíthatnak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

2018.11.12 01:06:12

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Sportlapban talán furán hat e párhuzam, de egyszer csak úgy éreztem, Varga Zoltán lénye leginkább Antigonét tükrözi vissza.

HIRDETÉS
HIRDETÉS