NL: a bolgárok remek gólokkal fordítottak odahaza – videó

Vágólapra másolva!
2018.10.13. 22:44
null
Norvégia és Szlovénia meccséből a piros mezes északiak jöttek ki győztesen (Fotó: AFP)
A szünetben még hátrányban volt, aztán 2–1-re legyőzte vendégét, Ciprust a bolgár labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligája C-divíziójában. Korábban Norvégia hazai pályán 1–0-ra győzött Szlovénia ellen.

A Juventus utánpótlásában pallérozódó Grigorisz Kasztanosz a válogatottbeli első góljával szerezte meg a vezetést a vendégeknek Szófiában, a második félidőben Kiril Deszpodov fejjel, Todor Nedelev kapáslövéssel gondoskodott a fordításról. Bulgária még hibátlan a csoportjában.

A BOLGÁR GÓLOK



A Norvégia–Szlovénia mérkőzés egyetlen gólját Ole Selnaes ágyúzta be a tizenhatos vonaláról az első félidő ráadásának ötödik percében.

A hosszabbításra azért volt szükség, mert a mérkőzés elején Markus Henriksen és a szlovén Luka Krajnc összefejelt; a vendégek játékosát hosszú ápolás után hordágyon vitték le a pályáról.

A hajrában az addig nem sokat mutató szlovénok lábra kaptak, de a norvég védelem ellenállt, így tovább nyúlt a jó sorozat: az északi válogatott a legutóbbi kilenc hazai mérkőzése közül egyet sem veszített el (7 győzelem, 2 döntetlen).


NEMZETEK LIGÁJA
C-LIGA

3. CSOPORT
Norvégia–Szlovénia 1–0
(Selnaes 45+5.)
Bulgária–Ciprus 2–1 (Deszpodov 59., Nedelev 68., ill. Kasztanosz 41.)

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Bulgária 3 3 5–2 +3 9
2. Norvégia 3 2 1 3–1 +2 6
3. Ciprus
3
1

2
3–5
–2 3
4. Szlovénia 3 3 2–5 –3 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik