HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.12.16 17:04 Frissítve: 2018.12.16 17:10

Nice: Balotellit legszívesebben a falhoz vágnám – Vieira

Jól tudjuk, hogy Mario Balotelli nem egyszerű eset – már Patrick Vieira is tudja ezt, amióta az olasz játékost vezetőedzőként próbálja jó útra téríteni. A korábbi kiváló középpályás nemrég keményen fogalmazott, amikor a 36-szoros olasz válogatott futballista került szóba.

 

Patrick Vieirának kétszer is meg kell gondolnia, mit mond Mario Balotellinek (Fotó: AFP)

 

„Ha Marióról van szó, legszívesebben visszaszólnék neki, vagy a falhoz vágnám, esetleg a gallérjánál fogva fellógatnám egy fogasra, de már nem vagyok játékos, így nem tehetem meg” – mondta a játékoskorából legfőképpen az Arsenalból ismert, ám a Milannál, az Internél, a Juventusnál és a Manchester Citynél is futballozó Vieira a L’Équipe-nek.

„Kétszer is át kell gondolnom, mielőtt mondok valamit, mert komoly hatása lehet, amivel megkockáztatnám egy nagyszerű játékos elvesztését. Nem akarok olyat mondani, amit később megbánok. Inkább próbálok konstruktív lenni a vele kapcsolatos hozzászólásaimmal.”

2019.01.21 09:43:22

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Modric-sorozat, 1. rész: a horvát vb-ezüstérmes és családja menekülni kényszerült szülőfalujából a délszláv háború idején.

2019.01.21 23:15:19

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Szerződést kötnek, magyarán két fél írja alá egyetértően az iratot, benne, hogy mi a cél. Így aztán, ha kudarc a vége, mindketten felelősök.