Neymar Jr's Five: már csak egy lépésre Brazíliától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.10. 10:56
Már csak egyetlen lépés választja el a legjobb kispályás csapatot Brazíliától. A múlt heti, budapesti selejtezők után kialakult a Red Bull által szervezett Neymar Jr's Five 24 csapatos döntőjének mezőnye.

 

A miskolci, a szombathelyi, a pécsi és a szegedi selejtezők után a fővárosban is összemérték erejüket a legügyesebb amatőr csapatok, akik Neymar kedvenc gyerekkori játékában mérkőztek egymással: kapus nincs, és ha az egyik csapat gólt szerez, az ellenféltől kiáll egy játékos.

Múlt hét szerdán húsz csapat küzdött a négy továbbjutó helyért, szombaton viszont rekord született a BME Sporttelepén, ahol 72 együttes gondolta úgy, hogy megcélozza a brazíliai döntőt, korábban egyetlen selejtezőben sem indultak ennyien. A színvonalról sokat elárul, hogy a résztvevők között korábbi élvonalbeli futsalosok is feltűntek, valamint egy horvát és egy brazil csapat is szerencsét próbált. Múlt hét szombaton reggel nyolctól négy pályán megállás nélkül pattogott a labda, és mivel a tavalyi győztes, a Brazíliát is megjárt Football Rangers ezúttal csak a negyeddöntőig jutott, biztosra vehető, hogy idén újabb együttes gazdagodik felejthetetlen élménnyel.

Az utolsó selejtező után kialakult a 24 csapatos döntő mezőnye, akik április 22-én a WestEnd City tetőparkolóján felállított két pályán versengenek majd a győzelemért, és a júliusi, brazíliai döntőért.

A szerdai továbbjutók: Zsírkréták, SFF, Palvin Saint Germain, Osztag
A szombati továbbjutók:
#5plusz1, 8district, Csak oda-vissza, Beerselection

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik