Németh az Olympiakoszban folytatja - hivatalos

Vágólapra másolva!
2010.08.20. 08:09
null
A görög klub a saját honlapján jelentette be a csatár érkezését
A görög labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Olympiakosz a hivatalos honlapján jelentette be, hogy átigazolja a Liverpool fiatal csatárát, Németh Krisztiánt. A támadó szombaton esik át a kötelező orvosi vizsgálatokon, azután írja alá a szerződését.

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport korábbi információi, melyek szerint Németh Krisztián az Olympiakoszban folytatja a pályafutását. A görög csapat ma a hivatalos honlapján jelentette be, hogy mindenben megegyezett a Liverpoollal és a játékossal is, aki hároméves szerződést köt a klubbal.

Németh számára már csak az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatok vannak hátra, hogy aláírja a megállapodását a pireusziakkal.

A szerződés összegét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de úgy tudjuk, helytállóak azok az információk, hogy 1-1.3 millió euróért vált klubot a fiatal tehetség. Viszont a liverpooliak további összeggel gazdagodnak majd, ha Némethet eladja az Olympiakosz – ekkor az átigazolási összeg 25 százaléka a „vörösöket" illeti majd.

Az exedrasports.gr internetes oldal a csatár fizetését is tudni véli: a portál szerint Németh évi 350 ezer eurót fog kapni.

Mint ismert, a Liverpool első csapatába beférkőzni képtelen magyar támadó az elmúlt idényt a görög AEK Athénban töltötte, és jó teljesítménye láttán egy másik görög élklub, a Panathinaikosz is szerette volna szerződtetni. A zöld-fehérek végül nem tudtak megállapodni a Liverpoollal a pénzügyi részletekről, így került képbe a harmadik fővárosi „nagyágyú”, az Olympiakosz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik