Montenegró: a DVSC volt kapusa aláírt a Loki volt ellenfeléhez

Vágólapra másolva!
2015.08.03. 21:06
A montenegrói Szutjeszka Niksicsben folytatja pályafutását Vukasin Polekszics, aki ma egyéves szerződést írt alá régi-új klubjával. A 32 éves, 33-szoros válogatott labdarúgó több magyar klubban megfordult, legutóbb a Pécsi MFC-ben védett.

Polekszics szerződtetéséről több montenegrói honlap is beszámolt, a kapus kilenc és fél év után tért vissza a niksicsiekhez, ahol 1999–2003 és 2005–2006 között már szerepelt. Akkor Magyarországra került, megfordult Tatabányán, Debrecenben, Kecskeméten és legutóbb Pécsett.

„A tizenhárom-tizennégy éves légióskodás alatt minden vágyam az volt, hogy egy napon majd visszatérjek ehhez a klubhoz, ami most végre megtörtént” – nyilatkozta Polekszics az MNE című lapnak.

A kapus a bajnoki nyitó fordulóban az előttünk álló hétvégén pont a Mladoszt Podgorica ellen mutatkozhat be, amellyel az átigazolási időszakban ugyancsak hírbe hozták.

A Szutjeszka nem ismeretlen a magyar futballszurkolók számára, június elején az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában a DVSC-Teva 3–2-es összesítéssel búcsúztatta el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik