Átigazolás: Montenegróban Polekszics? A kapus cáfol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.31. 14:11
Sajtóhírek szerint a PMFC-től távozó Vukasin Polekszics a montenegrói Mladoszt Podgoricában folytatja pályafutását. A Nemzeti Sportnak azonban a kapus elmondta, nem igazak a hírek.

Megírtuk, hogy Polekszicsnek Bosznia-Hercegovinából, az FK Sarajevótól is volt ajánlata, de a mai hírek alapján a hazatérés mellett döntött.az FK Sarajevótól is volt ajánlata, de a mai hírek alapján a hazatérés mellett döntött.

Polekszics ezzel kapcsolatban megkereste lapunkat, s elmondta, hogy több csapattól is van ajánlata, de egyelőre egyik esetben sem született megállapodás.

Polekszics 2006 óta folyamatosan hazánkban játszott, szerepelt a Tatabányában, a Debreceni VSC-ben, a Kecskeméti TE-ben, valamint legutóbb a Pécsi MFC-ben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PMFC-NÉL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók: Andrej Causic (horvát), Balogh Béla (érdeklődnek iránta: Gyirmót), Fröhlich Roland (Paks), Gőcze Gergő, Heffler Norbert (Mezőkövesd), Horváth Adrián (Gyirmót), Kővári Róbert (érdeklődnek iránta: Paks), Dimitar Ivanov Makriev (bolgár, Nea Szalamisz – Ciprus), Márkvárt Dávid (érdeklődnek iránta: Puskás Akadémia), Manjrekar James (kanadai), Mohl Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Nagy József (Mezőkövesd), Branko Ojdanic (bosnyák, Istra 1961 – Horvátország), Branko Pauljevics (szerb, Puskás Akadémia), Vukasin Polekszics (montenegrói, ?), Pölöskey Péter (Nyíregyháza), Danijel Romic (horvát), Rácz Ferenc (Mezőkövesd), Szatmári Lóránd (MTK), Eke Uzoma (nigériai, érdeklődnek iránta: Németország), Ivor Weitzer (horvát)

Távozhatnak: Frank Richárd, Helesfay Donát, Ipacs Péter

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik