MLS: rekordkülönbségű vereség – Villa, Lampard és Pirlo csapata szenvedte el

Vágólapra másolva!
2016.05.22. 00:48
A New York City FC hazai pályán 7–0-ra kikapott városi riválisától, a New York Red Bullstól az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság alapszakaszában, ezzel az MLS történetének legnagyobb különbségű vereségét szenvedte el.

A Patrick Vieira által irányított hazai csapatban David Villa végigjátszotta a mérkőzést, míg Frank Lampard a 75. percben állt be Andrea Pirlo helyére.Patrick Vieira által irányított hazai csapatban David Villa végigjátszotta a mérkőzést, míg Frank Lampard a 75. percben állt be Andrea Pirlo helyére.

MEGSZEREZTE ELSŐ GÓLJÁT A VIDEOTON KORÁBBI TÁMADÓJA
A Chicago Fire saját közönsége előtt 1–0-ra legyőzte a Houston Dynamót. A hazaiak győztes gólját a Videoton korábbi játékosa, Arturo Álvarez szerezte, aki a tizedik meccsén először volt eredményes a Chicagóban.

A vendégek már a harmadik percben megszerezték a vezetést, majd a szünetig háromgólos előnyre tettek szert. A második félidő elején a Red Bulls hat perc leforgása alatt berámolt újabb két gólt, majd a végjátékban még két csapást mért a házigazdákra.

A világklasszis futballistákkal felálló New York City FC az MLS történetének legnagyobb különbségű vereségét szenvedte el. Korábban két alkalommal alakult ki hétgólos differencia két csapat között az észak-amerikai profi ligában: a Los Angeles Galaxy 1998 júniusában 8–1-re verte meg a Dallas Burn együttesét, míg a Chicago Fire 2001 júliusában 7–0-ra ütötte ki a Kansas City Wizardsot.

A New York City tizenhárom mérkőzés után 17 ponttal és 18–24-es gólkülönbséggel a második helyen áll a Keleti főcsoportban, a Red Bulls egy pont lemaradással a harmadik.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik