MLS: Cristiano Ronaldo az Inter Miamiben köthet ki Beckham miatt

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.03.18. 14:52
null
Cristiano Ronaldo az Egyesült Államokban is kipróbálhatja magát (Fotó: AFP)
A tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami több világsztárt is szeretne szerződtetni a jövőben. Mikaël Silvestre, egykori Manchester United-játékos szerint könnyen előfordulhat, hogy David Beckham miatt akár Cristiano Ronaldo is a csapatba igazolhat.

 

Habár tavaly júniusban David Beckham eladta az Inter Miami részvényeit Jorge és José Mas társtulajdonos testvérpárnak, így is az angol világsztár maradt a klub reklámarca, aki képes lehet olyan világsztárokat Miamiba csalni, mint Antoine Griezmann.

Mikaël Silvestre korábban együtt játszott David Beckhammel és Cristiano Ronaldóval is a Manchester Unitedben – persze nem egyszerre, hiszen CR éppen Beckham 7-es mezét örökölte meg, miután az angol klasszis a Real Madridba igazolt. Silvestre elárulta, szerinte Beckham lehet az, aki meg tudja győzni a Juventus támadóját egy esetleges amerikai kalandról.

„Ha valaki, akkor Beckham képes lehet arra, hogy igazi világsztárokat vigyen az Egyesült Államokba. Ehhez megvannak a kapcsolatai és persze a piaca is” – mondta Silvestre.

„Akár Cristiano Ronaldo is Miamiben köthet ki!” – tette hozzá a korábbi MU-védő.

Az Inter Miami ebben az évben csatlakozott az MLS-hez, ám a koronavírus-járvány miatt két forduló után felfüggesztették a bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik