nemzetisport.hu 2019.06.20 11:26 Frissítve: 2019.06.21 13:06

MLS: Beckham eladta az Inter Miami-részvényeit

David Beckham a társtulajdonos kubai testvérpárnak, Jorge és José Masnak adta el Inter Miami-részvényeit.

Továbbra is Beckham az Inter Miami reklámarca (Fotó: AFP)

 

A korábbi angol válogatott játékos úgy döntött, hogy Jorge és José Mas társtulajdonosoknak eladja részvényeit, amelyek az Inter Miamihoz tartoznak – értesült az AS. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy továbbra is David Beckham maradt az észak-amerikai labdarúgócsapatnak a reklámarca.

Az is kiderült, hogy az Inter Miami nem változtat struktúráján, nem lesznek új tulajdonosok, a korábbi tervek alapján dolgoznak a vezetők. Továbbra is új stadionnal számolnak, valamint a következő hetekben már be is szeretnék jelenteni az első kiemelt játékosukat (designated player) is. 

Az Inter Miami CF 2020-ban mutatkozhat be az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban, a Major League Soccerben.  

2020.07.07 20:43:19

Minden más foci N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Mert a szeretet – tudhatjuk Szent Páltól – sosem kérkedik! Hallotta-e a »büszke vagyok arra, amit elértem« fordulatot Papp Lászlótól, Egerszegi Krisztinától vagy Balczó Andrástól valaha valaki?

2020.07.05 21:36:03

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A sportruházat önmagában fogyóeszköz is, a különböző eseményekhez fűződő egyedi darabok olyan töltetet hordoznak, amelynek erejét, üzenetét csak felerősíti a múló idő, főleg a szép új világ megérkeztével, az újrakezdés örökérvényűségének hitében.