H. K. 2019.08.13 13:07 Frissítve: 2019.08.13 13:58

Ligue 1: átverte csapatát a világbajnok francia, kivágták

A Ligue 1-ban szereplő Marseille francia sajtóértesülések szerint szerződést bontott Adil Ramival – ha igazak a hírek, a világbajnok védő elküldésének a hátterében meghökkentő okok állnak.

Adil Rami nem viseli jól a Pamela Andersonnal való szakítását (Fotó: AFP)

 


„Szörnyeteg!” Kiderült, miért szakított Pamela Anderson és a futballista

A 33 esztendős középhátvéd nem épp a legjobb időszakát éli. Néhány hónappal ezelőtt – óriási balhék közepette – szakított az ex Playboy-modell Pamela Andersonnal, magánélete mellett pedig karrierjében is sorra érik a csapások: ha hinni lehet a francia sajtónak, akkor most épp új csapatot kereshet magának, miután eddigi kenyéradója, a Marseille felbontotta a szerződését.

Az ok nem mindennapi: Rami korábban arról tájékoztatta a klub vezetőségét, hogy sérüléssel bajlódik, ami miatt nem is vett részt a gárda nyári felkészülésén, ám mindeközben elment egy televíziós valóságshow-ba szerepelni, melyben ráadásul az egyik feladatnál iszapban kellett birkóznia.


A L'Équipe úgy tudja, hogy a Marseille eleinte csak felfüggesztette Ramit, de a csapatnál azóta úgy döntöttek, hogy végleg elküldik. A lap hozzáteszi, Rami a Pamela Andersonnal való szakítása óta rendkívül kicsapongó életet él.

Úgy hírlik, hogy Rami az MLS-ben akarta folytatni, s ehhez Anderson befolyását próbálta felhasználni – a Baywatch sztárja állítólag el is intézte volna a védőnek, hogy a Los Angeles FC-hez szerződhessen, azonban amikor a pár szakított, a váltás lehetősége kútba esett.

Jó volt a buli (Fotó: YouTube/Fort Boyard)

 

2019.08.23 07:29:01

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2019. Kicsit szórja még a pénzt a Monaco, Lőw Zsoltékra nehéz idény vár, ugrásra kész Allegri és Mourinho.

2019.08.21 17:02:50

Minden más foci CSILLAG PÉTER, SZABÓ MIKLÓS (fotó)

Regionális szuperliga létrehozását vetette fel a pozsonyi klubvezér – exkluzív interjú Ivan Kmotríkkal.

2019.08.20 19:49:39

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A közép-kelet-európai klubok pénztermelésének alapvetően két lehetősége kínálkozik: játékosnevelés és -értékesítés, illetve csiszolatlan gyémántok felfedezése és piacképes állapotba hozása.

2019.08.20 19:45:53

Minden más foci SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Duplán magyar vonatkozású az idei szavazás.