H. K. 2019.08.13 13:07 Frissítve: 2019.08.13 13:58

Ligue 1: átverte csapatát a világbajnok francia, kivágták

A Ligue 1-ban szereplő Marseille francia sajtóértesülések szerint szerződést bontott Adil Ramival – ha igazak a hírek, a világbajnok védő elküldésének a hátterében meghökkentő okok állnak.

Adil Rami nem viseli jól a Pamela Andersonnal való szakítását (Fotó: AFP)

 


„Szörnyeteg!” Kiderült, miért szakított Pamela Anderson és a futballista

A 33 esztendős középhátvéd nem épp a legjobb időszakát éli. Néhány hónappal ezelőtt – óriási balhék közepette – szakított az ex Playboy-modell Pamela Andersonnal, magánélete mellett pedig karrierjében is sorra érik a csapások: ha hinni lehet a francia sajtónak, akkor most épp új csapatot kereshet magának, miután eddigi kenyéradója, a Marseille felbontotta a szerződését.

Az ok nem mindennapi: Rami korábban arról tájékoztatta a klub vezetőségét, hogy sérüléssel bajlódik, ami miatt nem is vett részt a gárda nyári felkészülésén, ám mindeközben elment egy televíziós valóságshow-ba szerepelni, melyben ráadásul az egyik feladatnál iszapban kellett birkóznia.


A L'Équipe úgy tudja, hogy a Marseille eleinte csak felfüggesztette Ramit, de a csapatnál azóta úgy döntöttek, hogy végleg elküldik. A lap hozzáteszi, Rami a Pamela Andersonnal való szakítása óta rendkívül kicsapongó életet él.

Úgy hírlik, hogy Rami az MLS-ben akarta folytatni, s ehhez Anderson befolyását próbálta felhasználni – a Baywatch sztárja állítólag el is intézte volna a védőnek, hogy a Los Angeles FC-hez szerződhessen, azonban amikor a pár szakított, a váltás lehetősége kútba esett.

Jó volt a buli (Fotó: YouTube/Fort Boyard)

 

2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”

2020.02.21 00:13:31

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Lassan eljutunk oda, hogy visszasírjuk a technológia­mentes játékvezetés korát. Azt, amikor egy bíró nem a tévedhetetlensége révén szerzett tekintélyt a futballisták körében, hanem az igazságosságra való törekvéssel, a csibészséggel.

2020.02.20 14:47:47

Minden más foci nemzetisport.hu

Ha nincsenek épített kabinok a pályán a játékosok számára, állítson fel összecsukható pavilonsátrat! (X)

2020.02.19 21:46:09

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Az új tervezet csak hátrébb viszi a problémás területet.

2020.02.09 23:52:13

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

A Juventus meg sem szerezte Möllert, már eladta, Clough a csizmája miatt nem kért a karmesterből.