„Szörnyeteg!” Kiderült, miért szakított Pamela Anderson és a futballista

Vágólapra másolva!
2019.06.25. 19:48
Finoman szólva érdekes párost alkotott az 51 éves Pamela Anderson és a 33 esztendős világbajnok futballista, Adil Rami. Néhány hónapja azonban szakítottak, most pedig a színésznő Instagram-oldalára kikerült posztból az is kiderült, miért…

Korábban arról szóltak a hírek, Pamela Anderson szeretett volna megházasodni, a Marseille-t erősítő, 36-szoros francia válogatott Rami pedig ettől úgy megijedt, hogy inkább véget vetett a kapcsolatuknak.

A színésznő azonban most az Instagramon kitálalt, és leírta, mi is történt valójában.

„Nem könnyű ezt elfogadni, de életem utóbbi két évében hazugságban éltem, átvertek. Elhitette velem, hogy szerelemben élünk, az utóbbi napokban azonban kiderült, kettős életet élt végig” – kezdte a néhány órája kirakott posztjában Pamela Anderson.

Pamela Anderson most kitálalt (Fotó: Twitter)
Pamela Anderson most kitálalt (Fotó: Twitter)

„Sokszor viccelődött azokkal a játékosokkal, akiknek barátnőik voltak a feleségük mellett az utca végén. Akkor szörnyetegnek hívta őket. De ez rosszabb. Mert ő mindannyiunknak hazudott. Hogy tudja két nő szívét és elméjét így kontrollálni? És biztos vagyok benne, hogy nem csak mi ketten voltunk. Ő az igazi szörnyeteg. Hogy lehet, hogy annyi emberen segíteni tudtam, de magamon nem?” – zárta posztját a színésznő.

It's hard to accept The last (more than) 2.years of my life have been a big lie. I was scammed, led to believe ... we were in " big love "?. I'm devastated to find out in the last few days. That he was living a double life. He used to joke about other players who had girlfriends down the street in apartments close to their wives. He called those men monsters. ? But this is worse. He lied to all. How is it possible to control 2 women's hearts and minds like this - I'm sure there were others. He is the monster. How could I have helped so many people @ndvhofficial and not be wise enough or able to help myself.

A hírek szerint Rami ugyanis, miközben együtt volt a Baywatch korábbi sztárjával, az exével is együtt élt, és persze egyikük sem tudott a másikról. A színésznő emellett egy interjúban arról is beszélt, hogy kapcsolatuk végén már félt a francia védőtől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik