Légiósok: Németh Krisztián másfél évre ír alá Katarba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.31. 23:05
A katari al-Garafa labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy Németh Krisztián másfél évre kötelezi el magát a klubhoz.

A magyar válogatott támadó a Sporting Kansas Citytől igazol az al-Garafához, új klubja sajtóhírek szerint hárommillió amerikai dollárért vásárolta meg a játékjogát – ennek kétharmada kerül a kansasiakhoz, a többi az MLS kasszáját gyarapítja.A magyar válogatott támadó a Sporting Kansas Citytől igazol az al-Garafához, új klubja sajtóhírek szerint hárommillió amerikai dollárért vásárolta meg a játékjogát – ennek kétharmada kerül a kansasiakhoz, a többi az MLS kasszáját gyarapítja.

Az átigazolási díj miatt biztos volt, hogy az al-Garafa nem köt egészen rövid távú (féléves) szerződést Némethtel, hiszen ebben az esetben a magyar csatár a nyáron ingyen távozhatott volna. Kérdés, hogy egy jó félszezon és egy Európa-bajnoki szereplés után feltűnnek-e a kérők Katarban.

„Klubunk bejelenti, hogy a magyar Németh Krisztián másfél idényre kötelezi el magát. Németh vasárnap megérkezett Dohába, sikeresen átesett az összes szükséges orvosi vizsgálaton, ezt követően pedig aláírhatja a szerződését” – tudatta hivatalos honlapján az al-Garafa, amely egyúttal a szlovák válogatott Vladimír Weiss megszerzését is bejelentette.

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik