Labdarúgás: nem CR, nem Messi – ő a világ legjobban fizetett játékosa

Vágólapra másolva!
2016.12.07. 12:48
A kínai Hopej China Fortune-ben játszó, 51-szeres argentin válogatott Ezequiel Lavezzi a világ legjobban fizetett labdarúgója – szivárogtatta ki a Football Leaks tényfeltáró oldal.

A többek között Cristiano Ronaldo adókerüléséről író Football Leaks ezúttal a világ legjobban fizetett labdarúgójának kilétét és keresetét fedte fel. És hogy ki ez a bizonyos személy? Nem Ronaldo, még csak nem is Lionel Messi, hanem... Ezequiel Lavezzi!Cristiano Ronaldo adókerüléséről író Football Leaks ezúttal a világ legjobban fizetett labdarúgójának kilétét és keresetét fedte fel. És hogy ki ez a bizonyos személy? Nem Ronaldo, még csak nem is Lionel Messi, hanem... Ezequiel Lavezzi!

Az argentin támadó a kiszivárgott dokumentumok szerint heti 493 ezer fontot keres a kínai Hopej China Fortune-nál, ami majdnem a duplája annak, amennyit Messi a Barcelonától kap (270 ezer font/hét), de a Real Madriddal nemrégiben új szerződést aláíró Ronaldóénál (365 ezer font/hét) is jóval magasabb a klubbeli fizetése.

Lavezzivel kapcsolatban egyébként a hetekben vetődött fel, hogy a francia bajnokságban éllovas, Mario Balotellit is a soraiban tudó Nice szerződtetné a télen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik