Real Madrid: CR szerződést hosszabbított – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.07. 14:22
null
Cristiano Ronaldo 2021-ig hosszabbított (Fotó: Reuters)
Hivatalosan is szerződést hosszabbított Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál támadója. A 31 esztendős klasszis öt évre szóló szerződést írt alá a fővárosi klubbal.

A háromszoros aranylabdás világklasszis hétfőn kora délután, a Santiago Bernabéu Stadion elnöki páholyában írta alá új szerződését Florentino Pérez elnök társaságában. Ronaldo korábbi szerződése 2018. június 30-ig volt érvényes, az új megállapodás 2021. június 30-ig szól.

Ronaldo az új, ötéves szerződéssel a Sport információi szerint szezononként 23 millió eurót keres majd. A Real Madrid az elmúlt hetekben Toni Kroosszal és Gareth Bale-lel is szerződést hosszabbított.

Cristiano Ronaldo, az új „2021-es” (Fotó: realmadrid.com)
Cristiano Ronaldo, az új „2021-es” (Fotó: realmadrid.com)

A nyáron Portugáliával Európa-bajnokságot nyert Ronaldo 2009-ben a Manchester Unitedtől érkezett a Real Madridhoz, amellyel spanyol bajnoki címet, UEFA Szuperkupát, FIFA-klubvilágbajnokságot, Spanyol Szuperkupát, valamint két-két Bajnokok Ligáját és Spanyol Kupát nyert. A 31 esztendős portugál 360 meccsen 371 gólt szerzett idáig a Real Madridban, ezzel ő a klub történetének legeredményesebb játékosa.

A CEREMÓNIA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik