HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.09.02 12:33 Frissítve: 2015.09.02 12:36

Labdarúgás: Berbatov miatt maradt hoppon Marica

A román ProSport beszámolója szerint a válogatott csatára, Ciprian Marica átigazolása Dimitar Berbatov miatt hiúsult meg.

HIRDETÉS

 

Az oldal az írásában kiemeli, hogy a görög PAOK egyik fő kiszemeltje volt a Konyaspor 29 éves támadója, aki távozni kíván a török együttestől. Kapóra is jött számára a PAOK érdeklődése, de rajta kívül még a Romániában, a Petrolul Ploiesti csapatában játszó nigériai Toto Tamuz is képben volt.

A görögök azonban elkezdték nagy erőkkel csábítani Dimitar Berbatovot, aki tegnap Birminghamben járt, hogy tárgyaljon az Aston Villával, de végül nem sikerült megállapodnia az angolokkal.

Nem úgy később a PAOK-kal, ahol egyéves szerződést kötött, amely értelmében 1.6 millió euró lesz az alapfizetése, ezen felül pedig tovább 600 ezret kereshet meg bónuszok formájában – görög lapok valamivel kevesebbről, 1.5 és 0.5 millióról írnak, de a 34 éves bolgár így is a görög élvonal legjobban fizetett játékosává avanzsált ezzel.

Marica pedig maradt a Konyaspornál.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS