Labdarúgás: 3., 4. ligás játékosokkal Hamsíkék ellen – a dán kezdő!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.05. 20:41
Szlovákia és Dánia nemzetközi felkészülési mérkőzésen méri össze az erejét. Azonban míg északi szomszédunknál többek között Marek Hamsík és Martin Skrtel is kezd, addig a dánoknál egyik játékos klubja sem szerepel a harmadosztálynál magasabban!

A dán harmadosztály 2-es csoportjában második Vanlöse IF uralja a kezdőcsapatot, a védelemben Daniel Nielsen és Nicolai Johansen, a középpályán pedig Oskar Georg Höjbye és Rasmus Gaudin is ezt a klubot képviseli. Az ugyanitt utolsó előtti helyen álló Avarta támadója, Christian Offenberg lesz az előretolt ék, míg a hatodik Hellerup IK adja az egyik szűrőt.

A harmadosztály 1-es csoportjában hetedik Tarup-Paarup Mads Bertelsen és Christian Bannis révén két futballistát ad a kezdőbe, a jobbhátvéd a negyedosztály első csoportjának utolsó előtti helyén álló Skjold Birkerödtől érkezik Simon Vollesen személyében, de ez még mindig tisztes ahhoz képest, hogy a Jaegersborg BK-nál a Soccerway és a Transfermarkt is a 2016–2017-es idényt jeleníti meg utolsóként, ekkor amúgy a negyedosztályban utolsó előttiként zárt a gárda.

FELKÉSZÜLÉSI VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉS
20.45:Szlovákia–Dánia (Tv:Sport1)
DÁNIA:
Christoffer Haagh (Jaegersborg BK, legutóbb dán IV.) – Simon Vollesen (IF Skjold Birkeröd, dán IV.), Daniel Nielsen (Vanlöse IF, dán III.), Nicolai Johansen (Vanlöse IF, dán III.), Mads Bertelsen (Tarup-Paarup IF, dán III.) – Christian Bannis (Tarup-Paarup IF, dán III.), Rasmus Johansson (Hellerup IK, dán III.) – Oskar Georg Höjbye (Vanlöse IF, dán III.), Rasmus Gaudin (Vanlöse IF, dán III.), Kasper Kempel (Skovshoved IF, dán III.) – Christian Offenberg (BK Avarta, dán III.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik