HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.05 20:41 Frissítve: 2018.09.05 20:56

Labdarúgás: 3., 4. ligás játékosokkal Hamsíkék ellen – a dán kezdő!

Szlovákia és Dánia nemzetközi felkészülési mérkőzésen méri össze az erejét. Azonban míg északi szomszédunknál többek között Marek Hamsík és Martin Skrtel is kezd, addig a dánoknál egyik játékos klubja sem szerepel a harmadosztálynál magasabban!

HIRDETÉS

 

 
Nemzetek Ligája: alsóbb ligás futballisták játszhatnak a dánoknál
 NL: Faxe Jensen lett a kapitánya az ismeretlen dán válogatottnak

A dán harmadosztály 2-es csoportjában második Vanlöse IF uralja a kezdőcsapatot, a védelemben Daniel Nielsen és Nicolai Johansen, a középpályán pedig Oskar Georg Höjbye és Rasmus Gaudin is ezt a klubot képviseli. Az ugyanitt utolsó előtti helyen álló Avarta támadója, Christian Offenberg lesz az előretolt ék, míg a hatodik Hellerup IK adja az egyik szűrőt.

A harmadosztály 1-es csoportjában hetedik Tarup-Paarup Mads Bertelsen és Christian Bannis révén két futballistát ad a kezdőbe, a jobbhátvéd a negyedosztály első csoportjának utolsó előtti helyén álló Skjold Birkerödtől érkezik Simon Vollesen személyében, de ez még mindig tisztes ahhoz képest, hogy a Jaegersborg BK-nál a Soccerway és a Transfermarkt is a 2016–2017-es idényt jeleníti meg utolsóként, ekkor amúgy a negyedosztályban utolsó előttiként zárt a gárda.

FELKÉSZÜLÉSI VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉS
20.45: Szlovákia–Dánia (Tv: Sport1)
DÁNIA:
Christoffer Haagh (Jaegersborg BK, legutóbb dán IV.) – Simon Vollesen (IF Skjold Birkeröd, dán IV.), Daniel Nielsen (Vanlöse IF, dán III.), Nicolai Johansen (Vanlöse IF, dán III.), Mads Bertelsen (Tarup-Paarup IF, dán III.) – Christian Bannis (Tarup-Paarup IF, dán III.), Rasmus Johansson (Hellerup IK, dán III.) – Oskar Georg Höjbye (Vanlöse IF, dán III.), Rasmus Gaudin (Vanlöse IF, dán III.), Kasper Kempel (Skovshoved IF, dán III.) – Christian Offenberg (BK Avarta, dán III.)

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 10:56:06

Minden más foci MAROSI GERGELY

Két országban emlékeztek a 83 évesen elhunyt Aldyr Garcia Schlee – a brazil „kanári” szerelés megálmodója – munkásságára.

HIRDETÉS
HIRDETÉS