Konföd. Kupa: a mexikói kapitány sajnálja a kirohanását – videó

Vágólapra másolva!
2017.06.22. 17:43
A mexikói labdarúgó-válogatottat irányító Juan Carlos Osorio elnézést kért, miután az Új-Zéland elleni Konföderációs Kupa csoportmeccsen (2–1) egy pillanatra elvesztette a fejét, és összeszólalkozott az ellenfél másodedzőjével.

Mint tegnapi tudósításunkban megírtuk, Osorio azt kérte számon, hogy az új-zélandiak miért akcióztak, ahelyett, hogy a sérülten fekvő, a pályát később hordágyon elhagyó Carlos Salcedóra ügyeltek volna. Az All Whites nem rúgta ki a labdát, Chris Wood elhibázta a kialakult ordító ziccert, Osorióban meg ekkor elszakadt valami, és egy velőtrázó „motherfucker” csatakiáltással fordult az új-zélandi kispad felé.Mint tegnapi tudósításunkban megírtuk, Osorio azt kérte számon, hogy az új-zélandiak miért akcióztak, ahelyett, hogy a sérülten fekvő, a pályát később hordágyon elhagyó Carlos Salcedóra ügyeltek volna. Az All Whites nem rúgta ki a labdát, Chris Wood elhibázta a kialakult ordító ziccert, Osorióban meg ekkor elszakadt valami, és egy velőtrázó „motherfucker” csatakiáltással fordult az új-zélandi kispad felé.

„Szeretnék elnézést kérni minden tévénézőtől, egyértelmű, hogy átléptem a határt, amikor összeszólalkoztam az új-zélandi másodedzővel. Ismerjük és elfogadjuk a játékstílusukat, egy nagyon direkt focit játszanak, rengeteg ütközéssel. Miután Salcedo lenn maradt a földön, gólhelyzetbe kerültek. Azért kiabáltunk a kispadjukkal, hogy rúgják ki a labdát” – mondta Osorio a meccs után.

A játékvezetőnek sem könnyű eldöntenie a hasonló helyzetekben, hogy megállítsa-e a játékot, mert közben a FIFA feltett célja, hogy visszaszorítsa a színészkedést. A mostani esetben persze erről szó sem lehetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik