HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.03.13 21:52 Frissítve: 2017.03.24 21:52

Kína: megtaposta Witselt, példátlan büntetést kapott – videó

Rendkívül szigorú büntetést kapott Csin Seng, a kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Sanghaj Senhua játékosa, amiért megtaposta Axel Witselt, a Tiencsin Csüancsien belga sztárját.

 

A sanghaji klub hivatalos közleményben tudatta, hogy a 30 esztendős, tízszeres kínai válogatott futballistára rendkívül súlyos büntetést rótt ki: Sengnek 300 ezer jüant (körülbelül 12.7 millió forintot) kell fizetnie, ezenkívül ebben a szezonban már egyáltalán nem kap fizetést – ez azért is kellemetlen, mivel a kínai bajnokság jelenlegi kiírása március elején kezdődött el, és mindössze két fordulón vannak túl a csapatok.

A szezon utolsó, 30. játéknapjára novemberben kerül sor.

„Seng brutális tette a kínai futball és a klubunk hírnevét is befeketíti. Hiába mások erőfeszítései annak érdekében, hogy jó színben tüntessék fel a csapatot, ezek most mind kárba vesztek Seng kegyetlen belépője miatt” – mondta az együttes elnöke.

Csin Seng taposása

2019.01.21 23:15:19

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Szerződést kötnek, magyarán két fél írja alá egyetértően az iratot, benne, hogy mi a cél. Így aztán, ha kudarc a vége, mindketten felelősök.