Képek: kezdődhet a vakáció – így nyaralnak a sztárfocisták

SMAHULYA ÁDÁMSMAHULYA ÁDÁM
Vágólapra másolva!
2018.07.19. 12:42
Sergio Ramos és Lionel Messi Ibizán, David De Gea az Egyesült Államokban, Neymar Brazíliában piheni ki az oroszországi labdarúgó-világbajnokság fáradalmait.

Az idén is Ibiza az egyik legnépszerűbb nyaralóhely az oroszországi világbajnokság utáni vakációjukat töltő labdarúgók körében. A jelek szerint Sergio Ramos túltette magát azon, hogy a spanyol válogatott a nyolcaddöntőben kiesett a házigazda oroszok ellen. A Real Madrid védője a Houston Rocketsben kosárlabdázó James Hardennel az áprilisban elhunyt lemezlovas, Avicii ibizai emlékkoncertjén vett részt. Az argentinokkal szintén a nyolcaddöntőben kieső Lionel Messi ugyancsak Ibizán nyaral feleségével, Antonella Roccuzzóval egy minden igényt kielégítő luxusjachton.Sergio Ramos túltette magát azon, hogy a spanyol válogatott a nyolcaddöntőben kiesett a házigazda oroszok ellen. A Real Madrid védője a Houston Rocketsben kosárlabdázó James Hardennel az áprilisban elhunyt lemezlovas, Avicii ibizai emlékkoncertjén vett részt. Az argentinokkal szintén a nyolcaddöntőben kieső Lionel Messi ugyancsak Ibizán nyaral feleségével, Antonella Roccuzzóval egy minden igényt kielégítő luxusjachton.

The Beards @jharden13

838.9 ezer kedvelés, 2,587 hozzászólás - Sergio Ramos (@sergioramos) Instagram-hozzászólása: "The Beards @jharden13"



A spanyol válogatottban meglepően gyengén teljesítő David de Gea összekötötte a kellemeset a hasznossal, és csatlakozott az Egyesült Államokban edzőtáborozó Manchester Unitedhez, ám a 27 éves kapus előtte még élettársával, a hazájában népszerű énekesnőnek számító Edurnéval elutazott a Los Angeles-i Disneylandbe.

Enjoy@waltdisneyworld

362 ezer kedvelés, 1,375 hozzászólás - David De Gea (@d_degeaofficial) Instagram-hozzászólása: "Enjoy@waltdisneyworld"



Eközben Neymar hazájában, Brazíliában igyekszik kipihenni a vb fáradalmait. A műesései, fetrengései miatt rengeteget kritizált brazil csatár a napokban Natalia Guitlerrel, a lábtenisz és a röplabda keresztezéséből született footvolley legnagyobb női sztárjával játszott néhány meccset, és a közösségi oldalára feltett képeket látva jókedvűen, feltöltődve várja a következő idényt.

Craque que fala né!?. Obrigada pelos jogos, INVICTOS! Rs . . @neymarjr

40.7 ezer kedvelés, 730 hozzászólás - Natalia Guitler (@nataliaguitler) Instagram-hozzászólása: "Craque que fala né!?. Obrigada pelos jogos, INVICTOS! Rs . . @neymarjr "


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik