HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.30 09:39 Frissítve: 2018.05.30 10:05

Kép: váratlanul és véletlenül bejelentették Fernando Torres érkezését?

Egy héttel ezelőtt úgy tűnt, eldőlt, hol folytatja Fernando Torres, az Atlético Madrid világbajnok labdarúgója. Az Egyesült Államokból érkező beszámolók szerint ugyanis a csatár szinte mindenben megegyezett az MLS-ben szereplő Chicago Fire-rel. A sztori itt azonban nem ért véget, és egészen váratlan helyen tűnt fel Torres neve: Japánban.

HIRDETÉS

 

Dan Orlowitz, egy Japánban dolgozó újságíró ugyanis észrevette, kikerült egy hír a japán élvonalbeli bajnokság hivatalos honlapjára, amely arról számol be, Fernando Torres a Sagan Tosuhoz szerződött.

Dan Orlowitz on Twitter

A cikk aztán egy percen belül lekerült a honlapról.

masanari on Twitter

A hír a semmiből jött, ráadásul egy olyan csapatnál köthet ki így Torres, amely a kiesés elkerüléséért küzd a japán élvonalban, és amelynek teljes keretében összesen öt külföldi futballista található, s közülük négy is dél-koreai.

Fernando Torres Japánban folytathatja (Fotó: AFP)

Az ötödik egyébként Víctor Ibarbo, 15-szörös kolumbiai válogatott futballista, aki megfordult pályafutása alatt az AS Romában is.

A japán liga legutóbbi nagy fogása Andrés Iniesta volt, aki a Vissel Kobe együttesében folytatja pályafutását.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 10:56:06

Minden más foci MAROSI GERGELY

Két országban emlékeztek a 83 évesen elhunyt Aldyr Garcia Schlee – a brazil „kanári” szerelés megálmodója – munkásságára.

HIRDETÉS
HIRDETÉS