Kép: különleges „uruguayi” cipőt kapott Griezmann

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.20. 12:03
Különleges mérkőzésre különleges cipővel készül az Atlético Madrid francia válogatott támadója, Antoine Griezmann. A világbajnok csapat Uruguay ellen játszik felkészülési mérkőzést kedd este, a 27 éves labdarúgónak pedig különösen fontos az összecsapás, így a Puma egyedi lábbelit biztosított neki.

Antoine Griezmann on Twitter

Paire spéciale pour un match spécial pour moi @pumafootball




A 27 éves csatár nagy rajongója az uruguayi kultúrának. A Real Sociedadban az uruguayi válogatott Carlos Bueno csapattársa volt, Griezmann gyakran nézett vele Penarol-meccseket. Bueno volt az, aki megszerettette a franciával a matéteát, a dél-amerikaiak által közkedvelt italt. Griezmann szerint a játéka hasonlít az uruguayi labdarúgókéhoz, például Edinson Cavani vagy Diego Godín futballjára, akik mindent feláldoznak a csapatukért, segítik társaikat és sohasem adják fel.

Ráadásul Griezmann és uruguayi csapattársa, Godín között szoros barátság alakult ki az évek során – olyannyira, hogy a francia támadó 2016-ban született kislányának, Miának Godín a keresztapja, a két család pedig gyakran tölti együtt szabadidejét.

A két játékos barátságáról IDE KATTINTVA tudhatnak meg többet.

FELKÉSZÜLÉSI VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉS
21.00: Franciaország–Uruguay

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik