HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.02.01 14:23 Frissítve: 2017.02.03 00:21

Játékossors: Drogbát nem győzte meg a hihetetlen brazil ajánlat

A jelenleg csapat nélküli elefántcsontparti labdarúgóklasszis, Didier Drogba nemrégiben hihetetlen ajánlatot kapott a brazil élvonalbeli Corinthianstól. A 38 éves futballista nem jött lázba az extra szolgáltatásoktól, és elutasította a nem mindennapi ajánlatot.

HIRDETÉS

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy a brazil Corinthians egy évre szerződtetné Didier Drogbát, ennek érdekében pedig a 120 ezer dolláros (ez körülbelül 33 millió forintnak felel meg) havi fizetés mellett különleges bónuszokat, és egyéb luxusszolgáltatást kínált fel.

A 104-szeres elefántcsontparti válogatott játékos mindezt elutasította.

„Rengeteg pletyka látott napvilágot, ami összekapcsolt engem a Corinthiansszal – mondta Drogba. – Fontosnak tartottam, hogy beszéljek a klub elnökével, Roberto de Andrade úrral. Elmagyaráztam neki, nagyon megtisztelő, hogy érdeklődött irántam, de úgy érzem, most nem az a megfelelő lépés a számomra, hogy hozzájuk igazoljak.”

„Szeretném megköszönni a Corinthiansnak és a klub szurkolóinak a sok üzenetet, és sok sikert kívánok nekik a következő szezonra” – zárta szavait Drogba.

A 38 éves labdarúgó legutóbb az MLS-ben szereplő Montreal Impactben játszott, jelenleg nincs csapata.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.25 15:19:55

Minden más foci nemzetisport.hu

A legtöbb szereplő ezúttal sem egyedül, hanem többnyire párjával, családjával együtt érkezett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS