T. I. 2019.08.27 17:40 Frissítve: 2019.08.28 13:40

Játékossors: botrányosan távozott Marseille-ből, a Fener lecsapott rá

A Fenerbahce hivatalos oldalán jelentette be, hogy megállapodott a francia világbajnok védővel, Adil Ramival. A Marseille-nél nyáron szerződést bontó, 33 éves bekk egy plusz egy éves szerződést írt alá.

Adil Rami a Fenerbahce játékosa lett (Fotó: Twitter)

 

Ramival augusztus elején bontott szerződést korábbi csapata, az Olympique Marseille. Az ok nem mindennapi: a vb-győztes védő korábban arról tájékoztatta a klub vezetőségét, hogy sérüléssel bajlódik, ami miatt nem is vett részt a gárda nyári felkészülésén, ám mindeközben elment egy televíziós valóságshow-ba szerepelni, amelyben ráadásul az egyik feladatnál iszapban kellett birkóznia.

A L'Équipe úgy tudja, a Marseille eleinte csak felfüggesztette Ramit, aki Pamela Andersonnal való szakítása óta rendkívül kicsapongó életet él. Úgy hírlik, hogy a futballista eredetileg az MLS-ben akarta folytatni, s ehhez Anderson befolyását próbálta felhasználni – a Baywatch sztárja állítólag el is intézte volna a védőnek, hogy a Los Angeles FC-hez szerződhessen, de amikor a pár szakított, a váltás lehetősége kútba esett.

Rami a Lille-ben lett európai szinten is jegyzett futballista, majd légiósként megjárta a Valenciát, a Milant és a Sevillát. A Marseille 2017 nyarán szerződtette, első évében alapember volt, majd az előző idényben már csak 16 bajnokin jutott lehetőséghez.


2019.12.07 14:47:57

Minden más foci CSILLAG PÉTER (POZSONY, összefoglaló), DÖMÖTÖR CSABA (fotó) RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A pozsonyiak nagyszerű formában futballozó magyar középpályása gólpasszt adott, csapata feledtette dunaszerdahelyi kudarcát

2019.12.05 22:13:36

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sok egyéb hasonló útvesztő teszi a közember számára átláthatatlanná a világ leg­egyszerűbb, ezért legszeretettebb játéka, a labdarúgás világát. Amely éppen ezen jellege révén válik vonzóvá.

2019.12.02 23:44:28

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Szívfájdalmamra nem találtam az idén alapított Jasin-díjra jelöltek között az RB Leipzignél légióskodó Gulácsi Péter nevét...

2019.12.02 17:14:40

Minden más foci HATÁR DÁVID

A legjobb női játékos Rapinoe lett, Matthijs de Ligté a Kopa-díj, Alissoné az első Lev Jasin-trófea.