Játékossors: A barátom mondta, hogy Monacóba megyek - Beckham

Vágólapra másolva!
2012.11.30. 07:41
David Beckham egyszerre készül a szombati MLS-döntőre – az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság fináléjában a címvédő Los Angeles Galaxy tavalyi kihívója, a Houston Dynamo lesz –, és arra, hogy 37 évesen új csapathoz szerződik. Felvetődött a francia Monaco is, mint lehetőség, de erről csak egy baráttól értesült az érintett.

„Tudok a Monacóról is, éppen edzésre igyekeztem, amikor egyik londoni barátom hívott fel, ő mondta, hogy azt hallja, Monacóba megyek. Akkor hallottam először erről a lehetőségről” – mondta a középpályás, akit a PSG, a QPR és West Ham is szívesen soraiban látna, legalábbis ők már nyilvánosan is jelezték ebbéli igényüket.

Beckham egyelőre nem konkretizál, azt azonban soha nem felejti el megemlíteni: érez magában kellő erőt és motivációt a folytatásra, és kapott már néhány „érdekes és izgalmas” ajánlatot.

Lehet, hogy korábban tényleg nem hallott még róla, ez azonban nem zárja ki azt, amiről tegnap a BBC értesüléseire hivatkozva már beszámoltunk, hogy a labdarúgó kész a tárgyalásokra a franciákkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik