Monaco: Beckham nem zárkózik el a tárgyalások elől

Vágólapra másolva!
2012.11.29. 17:45
null
A Morientes (hátul) vezette Monaco 2004-ben kiejtette a BL-ből a<br />Beckhammel felálló Real Madridot (Fotó: Action Images)
A BBC értesülése szerint David Beckham kész tárgyalni a Monaco labdarúgócsapatával.

Beckham szombaton játssza az utolsó mérkőzését a Los Angeles Galaxy színeiben – az MLS döntőjében a Houston Dynamo lesz az ellenfelük –, a tárgyalások ezt követően kezdődhetnek meg az angol középpályás és a Monaco között. A 37 éves játékos iránt orosz és brazil csapatok is érdeklődnek.

A Monaco a 2011-ben történt kiesése óta a francia bajnokság másodosztályában szerepel, de Dmitrij Ribolovlev tavaly decemberben a klub fő részvényesévé vált, és az orosz milliárdosnak feltett szándéka, hogy visszavezesse a hercegségbelieket Európa topcsapatai közé.

Ehhez első lépésként vissza kellene jutniuk az élvonalba, amire minden esélyük megvan, hiszen 15 forduló után vezetik a tabellát, igaz, csak három ponttal előzik meg a negyedik Guingampot.

Beckham korábban úgy nyilatkozott, hogy az év végéig szeretné lezárni a klubváltásával kapcsolatos kérdéseket, legutóbb pedig arra utalt, hogy – egy kis időre – visszaköltöznek szülőhazájába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik