PSG: Ibrahimovic legközelebb klumpában akar játszani

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.01. 11:28
null
Zlatan Ibrahimovic nagy dobásra készül (fotó: archív)
Zlatan Ibrahimovic azt mondta a francia újságíróknak nemrég, hogy öregkorában majd azt fogja nézni, milyen csodákat tudott végrehajtani a pályán, és maga is elcsodálkozik, ha látja a góljait. Segítenie kell az ellenfeleknek.

„Abban a különleges helyzetben vagyok, hogy sok kivételes gólt szereztem – mondta Zlatan Ibrahimovic klubja, a PSG televíziós csatornájának. – Van néhány, amelyet a visszavonulásom után szívesen és csodálattal nézek majd vissza. És már magam sem fogom érteni, hogyan sikerülhettek.”

Mivel úgy látja, hogy a franciáknak nincs ellenszerük nagysága ellen, a következő meccsen klumpában fog pályára lépni, hogy valamilyen szinten kiegyenlítse az erőviszonyokat.

„Elgondolkodtam, hogy mi fejezhetné ki jobban a nagyságomat. A holland fapapucs mellett döntöttem. A falábúak között ezzel is nagy leszek. Egyelőre csak egy meccsre írtam alá szerződést az egyik híres sportszergyártó cég hollandiai leányvállalatával, de ha minden jól megy, folytathatjuk az együttműködést. Azt hallottam, hogy ergonómiailag a klumpa verhetetlen. Mivel én is az vagyok, a hétvégén kipróbálom” – mondta az amplecouleur.fr-nek április 1-jén reggel a csatár.

Zlatannal ellentétben a klumpák már egyáltalán nem faragatlanok, ahogy az a gyártósoron készült felvételből jól látható.

Váltócipő is készült a futballklumpából
Váltócipő is készült a futballklumpából
Ibra már ki is próbálta az új „csukát”
Ibra már ki is próbálta az új „csukát”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik