Hiábavaló Messi-parádé, szerencsés Bale-gól - szombati videók

Vágólapra másolva!
2013.04.28. 10:37
Az angol Premier League-ben a Manchester City egy, a Liverpool hat góllal győzött, míg a Tottenham többek között Gareth Bale szerencsés találatának köszönhetően ikszelt a Wigan otthonában. A német Bundesligában a Bayern tartalékosan is hozta a kötelezőt. Diego ismét régi fényében tündökölt, nyert is a Wolfsburg, míg a Dortmund óriási kapusbravúrok után győzött a Düsseldorf ellen. A Serie A-ban a Napoli tartja kiváló formáját, ezúttal bombagólokkal verte meg a Pescarát. A spanyol első osztályban az FC Barcelona hiába vezetett Lionel Messi beállása után, végül csak döntetlent ért el az Athletic Bilbao otthonában. A nagy rivális Real Madrid viszont nem hagyta kicsúszni a kezéből a győzelmet, 2–1-re nyert az Atlético Madrid elleni derbin. A magyar labdarúgó NB I-ben az MTK, az Újpest és a Debrecen is győzött. Légiósaink közül Hrepka Ádám ismét betalált, ezúttal a Kirjat Smona volt a szenvedő fél.

Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a Manchester City Kun Agüero és Yaya Touré góljaival nyert a West Ham ellen. A Liverpoolt nem viselte meg Suárez eltiltása, a csapat valósággal átgázolt a Newcastle-on. A meccsen a csapat fiatal sztárjai villogtak, Sturridge és Henderson is duplázott. A Tottenham rendkívül szerencsés góllal szerezte meg a vezetést a Wigan otthonában: a hazaadott labdával Joel kapus a rátámadó Gareth Bale-t találta el, és a labda a londoni játékosról a kapuba vágódott. Végül azonban örülhettek a döntetlennek a londoniak, a 89. percben egy öngól kellett az ikszhez. Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában a Manchester City Kun Agüero és Yaya Touré góljaival nyert a West Ham ellen. A Liverpoolt nem viselte meg Suárez eltiltása, a csapat valósággal átgázolt a Newcastle-on. A meccsen a csapat fiatal sztárjai villogtak, Sturridge és Henderson is duplázott. A Tottenham rendkívül szerencsés góllal szerezte meg a vezetést a Wigan otthonában: a hazaadott labdával Joel kapus a rátámadó Gareth Bale-t találta el, és a labda a londoni játékosról a kapuba vágódott. Végül azonban örülhettek a döntetlennek a londoniak, a 89. percben egy öngól kellett az ikszhez.

MANCHESTER CITY–WEST HAM UNITED 2–1



NEWCASTLE–LIVERPOOL 0–6


WIGAN–TOTTENHAM 2–2


A német Bundesliga 31. fordulójában a Bayern München ezúttal pihentette sztárjait, de a tartalékos felállás ellenére is hozta a kötelező győzelmet, Shaqiri éles szögből lőtt gólt szabadrúgás után. A Wolfsburg Diego vezérletével 3–1-re nyert a Mönchengladbach ellen. A brazil karmester egy találatot jegyzett, és két gólpasszt kiosztott a mérkőzésen. A Borussia Dortmund csak óriási kapusbravúroknak köszönhetően tudta behúzni a három pontot, és megszakadt Robert Lewandowski 12 mérkőzésen át tartó sorozata, a csatár ugyanis pályára lépett (csereként), de nem talált be a Düsseldorf kapujába.


BAYERN MÜNCHEN–FREIBURG 1–0


WOLFSBURG–MÖNCHENGLADBACH 3–1



BORUSSIA DORTMUND–DÜSSELDORF 2–1



Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában a Napoli 3–0-ra nyert a Pescara otthonában. Először Insigne talált a kapuba, azonban ezt a találatot a bíró les miatt nem adta meg. Gökham Inler megpattanó lövésénél viszont már szabályos körülmények között került a labda a kapuba. Később Goran Pandev volt eredményes közelről, a sort Blerim Dzemaili bombája zárta, a középpályás hatalmas erővel lőtte ki a bal felső sarkot.


PESCARA–NAPOLI 0–3


A spanyol Primera División szombati játéknapján mindkét BL-elődöntőben érdekelt spanyol sztárcsapat pályára lépett. A Barcelonában hiába varázsolt Messi, ez is csak a döntetlenre volt elég, ugyanis Ander Herrera egyenlített a 90. percben. A Real Madrid hátrányba került, de fordított az Atlético Madriddal vívott városi derbin, a „királyiak” Di María vezérletével nyerték meg a találkozót.


BILBAO–BARCELONA 2–2


ATLÉTICO MADRID–REAL MADRID 1–2


A magyar labdarúgó NB I-ben rengeteg kimaradt helyzet után az MTK két remek találattal győzte le a Diósgyőrt. Az Újpest gyönyörű góllal nyert Pápán, Chema Antón pazar megoldást választott: átemelte a labdát Szűcs Lajoson, a Lombard kapusán. A szombati záró mérkőzésen Coulibaly-parádéval győzött a Loki a Siófok ellen. A francia csatár három találatig jutott: először fejjel volt eredményes, majd kiugratást követően talált be, végül egy beadás után az ötösről passzolt a kapuba.

MTK BUDAPEST–DIÓSGYŐR 2–0


LOMBARD PÁPA–ÚJPEST 0–1



DEBRECEN–SIÓFOK 4–1



A Bnei Jehuda Hrepka Ádám góljával idegenben 1–0-ra legyőzte a címvédő Ironi Kirjat Smonát az izraeli labdarúgó-bajnokságban.

HREPKA ÁDÁM GÓLJA 1:01-TŐL LÁTHATÓ


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik