Franciaország: Tartsd meg a kézfogásodat! – Benzema

Vágólapra másolva!
2018.03.19. 14:59
Mathieu Valbuena Le Parisiennek beszélt arról, hogy fátylat borítana a múltra, és ha szembetalálkozna Karim Benzemával, kezet nyújtana neki. Több sem kellett a Real Madrid támadójának, az Instagramon azonnal reagált honfitársának.

Tartsd meg a kézfogásodat! – reagált Benzema az Instagram-oldalán.Tartsd meg a kézfogásodat! – reagált Benzema az Instagram-oldalán.

(Fotó: Instagram)
(Fotó: Instagram)

Benzema ellen 2015-ben indult eljárás, azzal vádolták, hogy bűntárs volt válogatottbeli csapattársa, Valbuena megzsarolásában. Utóbbi játékos 2015 júniusában tett panaszt amiatt, hogy egy ismeretlen felhívta és tudatta vele, birtokában van egy kompromittáló szexvideó, s ha nem fizet 150 ezer eurót (47 millió forintot), nyilvánosságra hozza azt.

Benzemát 2015 novemberében hallgatta ki és vette rövid időre őrizetbe a francia rendőrség, majd a versailles-i bíróság vád alá helyezte, és további nyomozást rendelt el.

A sértett Valbuena nem sokkal később Benzema ellen vallott, s egyértelműen megvádolta a Real Madrid csatárát, aki viszont tagadta, hogy bármit elkövetett volna, ami törvénybe ütköző.

Benzema az ügy kirobbanása óta kikerült a francia válogatott keretéből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik