FFT: megjelent a FourFourTwo magazin júniusi száma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.17. 13:37
Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 111., avagy 2019. júniusi száma!

• Címlapunkon most annak a rangsornak a győztese látható, amelyet az idén 25 esztendős FourFourTwo magazin időszakában látható 101 legjobb labdarúgóból állított össze brit anyalapunk szerkesztősége. A verseny kiélezett volt a két Ronaldo, Zinédine Zidane és Lionel Messi között, de a győztes az ötszörös aranylabdás argentin lett! Terjedelmes cikkünkben bemutatjuk a 101 játékost tartalmazó lista minden szereplőjét!

• Népszerű, Kérdezd meg pacekba! című rovatunkban ezúttal a spanyol Gaizka Mendieta válaszol az olvasók kérdéseire. A Valenciával kétszer is Bajnokok Ligája-döntőt játszó irányító középpályás kedvünkért gitárt is ragadott.

• Fotólaborunkban tucatnyi olyan képet mutatunk Peléről, a futballtörténelem egyetlen háromszoros világbajnokáról, amelyet eddig nem publikáltak. Ami még ennél is jobb, hogy az beszél a képekről, aki a főszereplőjük.

• Ebben az idényben több helyzetet alakított ki, mint Lionel Messi, így elmondható: James Maddison beilleszkedett a Premier League-be. A Leicester rettenthetetlen Rókája elmondja, miként segítette skóciai kalandja a meghívást a válogatottba.

• Döglött akták sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball abszurd „ügyiratai” közül. Ezúttal felidézzük a váci börtönben halálra kínzott korábbi MLSZ-elnök, Ries István tragédiáját.

• Folytatódik Vörös Csaba sorozata, amelyben elképesztő eseményeket dolgoz fel a szerző a levéltári titkosítás alól feloldozott dokumentumok segítségével. A legújabb részben Varga Zoltán 1968-as disszidálása a téma. A ferencvárosi Varga Zoltán ügyében minden részletre kiterjedő vizsgálatot rendelt el a politikai rendőrség. Rendkívül kényes esetről volt szó, hiszen olyasvalaki hagyta el az országot, aki a közönség kedvence volt. Távozása a titkosszolgálatokat is felettébb izgatta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik