FFT: az ember, aki a következő Ronaldót keresi

Vágólapra másolva!
2018.09.10. 18:03
Mick Clagg hat évet dolgozott Cristiano Ronaldo erőnlétéért. Most szeretné megtalálni a legújabb CR7-et, miközben egy ipari övezetben gyerekeket edz.

A FourFourTwo aggódva figyeli a hatalmas farkaskutyát, ami egy méregzöld ipari épületet védelmez. A délutáni napfényben többemeletes házak magasodnak fölénk, a környéken néhány melegítős srác köröz biciklivel. Greater Manchester megyében százával állnak az ehhez hasonló kihalt, szemetes épületek a munkásnegyedekben, belépve azonban úgy érezzük, mintha egy másik dimenzióba csöppentünk volna.

Beljebb lépve húzódzkodókorlátok, fekvenyomópadok, súlyok, fagerendák, ügyességi létrák és gátfutóakadályok tárulnak elénk. Egy bokszbábu a sarokban várja a következő ellenfelét.

Az FFT az EliteLabben jár. Ez a hely Mick Clegg második otthona. Ő volt a felelős Ronaldo fizikumáért a Manchester Unitednél töltött hat éve alatt.

Clegg 2000 és 2011 között tizenegy évet dolgozott erőnléti edzőként a csapatnál, most viszont heti hat napon keresztül napi tizenöt órát tevékenykedik egy különleges projekt keretében az edzőtermében.

Ismerje meg a szakember módszereit az FFT terjedelmes összeállításából!

A teljes cikket elolvashatja a FourFouTwo oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik