nemzetisport.hu 2013.07.06 00:16 Frissítve: 2015.01.05 01:21

Felkészülés: Vadócz betalált, Sáfárék legyőzték a Hamburgot

Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a Vadócz Krisztiánnal a kezdőcsapatában felálló Odense 5–1-es győzelmet aratott a német negyedosztályban szereplő Goslarer ellen. Szabics Imre csapata, a Sturm Graz kétgólos vereséget szenvedett a Kaiserslauterntől, ellenben a Sáfár Szabolcsot is foglalkoztató Innsbruck legyőzte a Bundesligában érdekelt Hamburgot.

 

Góllal járult hozzá a dán élvonalbeli Odense előkészületi mérkőzésen aratott fölényes győzelméhez Vadócz Krisztián. Az együttes magyar középpályása a 16. percben vette be a német negyedosztályú Goslarer kapuját, 2–0-ra alakítva ezzel az eredményt. Az Odense egyébként már a 49. percben öt góllal vezetett jóval gyengébb játékerőt képviselő ellenfele ellen, amely a második félidőben végül kozmetikázott az eredményen.

A Szabics Imrét az 56. percben bevető Sturm Graz kétgólos vereséget szenvedett a Kaiserslauterntől. A németek hamar lerendezték a találkozót, a végeredmény már bő negyedóra játék után kialakult.

A Sáfár Szabolcsot az első félidőben soraiban tudó Wacker Innsbruck hazai pályán 2–0-s győzelmet aratott a Hamburg ellen. A tiroli együttes az első félidő végén, és a második játékrész elején szerzett gólokkal győzte le a Rafael van der Vaarttal felálló német élvonalbeli csapatot.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Goslarer–Odense 1–5
Sturm Graz–Kaiserslautern 0–2
Innsbruck–Hamburg 2–0

2020.08.12 16:28:23

Minden más foci DUDUCZ TIBOR (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A Pohronie nagyon megnehezítette a dunaszerdahelyiek dolgát, de végül nyert a Storck-csapat.