Felkészülés: Vadócz betalált, Sáfárék legyőzték a Hamburgot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.06. 00:16
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a Vadócz Krisztiánnal a kezdőcsapatában felálló Odense 5–1-es győzelmet aratott a német negyedosztályban szereplő Goslarer ellen. Szabics Imre csapata, a Sturm Graz kétgólos vereséget szenvedett a Kaiserslauterntől, ellenben a Sáfár Szabolcsot is foglalkoztató Innsbruck legyőzte a Bundesligában érdekelt Hamburgot.

Góllal járult hozzá a dán élvonalbeli Odense előkészületi mérkőzésen aratott fölényes győzelméhez Vadócz Krisztián. Az együttes magyar középpályása a 16. percben vette be a német negyedosztályú Goslarer kapuját, 2–0-ra alakítva ezzel az eredményt. Az Odense egyébként már a 49. percben öt góllal vezetett jóval gyengébb játékerőt képviselő ellenfele ellen, amely a második félidőben végül kozmetikázott az eredményen.

A Szabics Imrét az 56. percben bevető Sturm Graz kétgólos vereséget szenvedett a Kaiserslauterntől. A németek hamar lerendezték a találkozót, a végeredmény már bő negyedóra játék után kialakult.

A Sáfár Szabolcsot az első félidőben soraiban tudó Wacker Innsbruck hazai pályán 2–0-s győzelmet aratott a Hamburg ellen. A tiroli együttes az első félidő végén, és a második játékrész elején szerzett gólokkal győzte le a Rafael van der Vaarttal felálló német élvonalbeli csapatot.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Goslarer–Odense 1–5
Sturm Graz–Kaiserslautern 0–2
Innsbruck–Hamburg 2–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik