Felkészülés: Newcastle-Fener meccs lesz Sopronban!

Vágólapra másolva!
2012.07.12. 19:51
Címkék
Érdekes információt közöl a Newcastle United hivatalos honlapja, az angol élvonalban szereplő együttes az egyik felkészülési mérkőzését Magyarországon játssza le. A lap szerint a Newcastle július 21-én a Soproni Stadionban mérkőzik meg ellenfelével, amely ráadásul nem is magyar csapat lesz – hanem a török élvonalban szereplő Fenerbahce.

Egy elmaradt dél-afrikai lehetőség után Németországon és Magyarországon tölti a felkészülési időszak első szakaszát a Newcastle United.

A „szarkák" – immár Kádár Tamás nélkül – ma utaztak Németországba, holnap pedig már edzőmeccset játszanak a német harmadosztályú Chemnitzer FC ellen.

Utána München felé veszik az irányt Alan Pardew tanítványai, majd Landsbergben a Koman Vladimirt is a soraiban tudó francia második ligás Monaco lesz az ellenfelük.

A harmadik fellépés az ominózus soproni találkozó a török ezüstérmes Fenerbahce ellen július 21-én, szombaton, a meccs magyar idő szerint 20 órakor kezdődik.

Ezzel zárul a NUFC felkészülésének első szakasza, később júliusban Portugáliába utaznak a fekete-fehérek, ellenfelük a Megyeri Balázst foglalkoztató görög Olympiakosz, valamint a Braga lesz többek között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik