HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2013.02.28 23:04 Frissítve: 2014.02.07 02:08

Eurofutball: zúzós végjáték két góllal, zászlós incidenssel

Az FC Bruges 3–0-ra legyőzte városi riválisát, a házigazda Cercle-t a belga labdarúgó-bajnokság csütörtöki mérkőzésén, és két fordulóval az alapszakasz vége előtt biztossá tette, hogy a hatcsapatos felsőházban vívja meg a rájátszást.

HIRDETÉS

 

A havazás miatt korábbról elhalasztott mérkőzésen Óscar Duarte már a szünet előtt megszerezte a vezetést, ám a győzelem csak a lefújás előtti pillanatokban vált biztossá: Eidur Gudjohnsen a 91., Vadis Odjidja-Ofoe a 93. percben talált a kapuba. A Cercle sereghajtó, a rájátszásban a bennmaradásért küzd majd.

A meccset kisebb incidens zárta: Ryan Donk, a győztes Club holland védője megpróbálta csapata kék-fekete lobogóját kitűzni a pálya közepén, csakhogy a pályaválasztó Cercle egyik rendezőjének ez nem tetszett, és ráállt a kezdőpontra. Donk hoppon maradt, némi lökdösődés után a zászló néhány méterrel odébb kötött ki. TABELLA ITT!

TOVÁBBI EREDMÉNYEK
FRANCIA KUPA, NYOLCADDÖNTŐ

Lens (2. o.)–Épinal (3. o.) 2–0
GÖRÖG KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
PAOK–Levadiakosz 2–0
TÖRÖK KUPA, 5. FORDULÓ
Bursaspor–Sivasspor 0–1
LENGYEL KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
Wisla Kraków–Jagiellonia 2–0

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS