Eurofutball: az ifjabb Hazard úgy érzi, itt a távozás ideje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.08. 18:08
Thorgan Hazard, a Chelsea-t erősítő belga válogatott Eden Hazard öccse – aki szintén a londoniak tulajdona, de kölcsönben két éve a belga Zulte Waregemben futballozik – a következő idényt az angol vagy a német élvonalban képzeli el.

„A szezon végén visszatérek a Chelsea-be, és ott majd közösen megbeszéljük, hogyan tovább – mondta az ifjabbik Hazard a Tribune című belga televíziós műsorban. – A Premier League-be és a Bundesligába vágyom leginkább, nem hiszem, hogy Belgiumban maradok."

A legnagyobb belga klub, az Anderlecht korábban szerződtette volna Thorgant, de ő ma már nem szívesen igazolna Brüsszelbe.

„Akkoriban el voltam keseredve, hogy nem sikerült, de azóta mindenki továbblépett, felesleges visszatérni a történtekre. És most különben is az a legfontosabb, hogy a Zultéval jó idényt zárjunk" – mondta a játékos.

A 21 éves futballista 2012 nyarán lett a Chelsea játékosa, nem sokkal azt követően, hogy a londoniak megvásárolták bátyját, Edent a francia Lille-től. A kékektől azonnal kölcsönbe kerülő, egyszeres belga válogatott Thorgan korábban szintén Franciaországban futballozott, csak egy „házzal" odébb, a Lensban.

A Zulte Waregem a harmadik helyen áll a belga felsőházi rájátszásban, nyolc fordulóval a zárás előtt mindössze négypontnyi a lemaradása az éllovas Standardtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik